想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位姊妹,

有咩方法可以令自己有呀!!!我真的好想生多個bb來陪我個仔仔, 等佢有個伴....
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

子爵府

點解你老公唔肯先?佢唔肯既意思系唔想要呢個生肖既bb,定直頭唔想再生啊?
我只想要一個健健康康既bb就足夠 ...

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

方法:意外令自己有左!
My Two Princess

男爵府

排卵個日罐醉佢睇下得唔得

大宅

用针刺穿保险套...

大宅

佢成日話生多個拿佢條命好過...佢唔係因為生肖..佢係直頭話唔想再生, 一個就夠...佢話冇錢養..我覺得這個是直口
原帖由 vivianbabywai 於 11-1-30 09:02 發表
點解你老公唔肯先?佢唔肯既意思系唔想要呢個生肖既bb,定直頭唔想再生啊?
歡迎進入Carlson BB => 相簿 +新加入的Blog
Carlson 媽媽卡臣媽放棄了廚藝學院學做西式包點學徒喇!!, 真可惜!

大宅

我都唔知點先可令自己有...你有冇好方法.
原帖由 pigpig 於 11-1-30 09:52 發表
方法:意外令自己有左!

大宅

sorry, 我真係唔識幾時排卵個啲日期...請指教
原帖由 che13 於 11-1-30 15:20 發表
排卵個日罐醉佢睇下得唔得

大宅

冇用...
原帖由 rc108 於 11-1-30 15:36 發表
用针刺穿保险套...

禁止訪問

環保接龍勳章

男爵府

原帖由 fallenstar023 於 11-1-30 23:29 發表
sorry, 我真係唔識幾時排卵個啲日期...請指教
有拉絲分泌個幾日~透明好似蛋白咁架~

大宅

就算我check到....老公都有佢啲避孕法...咪又係一樣唔得...
原帖由 BOBO6 於 11-1-31 01:21 發表
你買排EGG條,即係我地成日講的紅D綠D,紅D係CHECK排EGG,綠D係驗孕,紅D你由D11開始日日驗,到出現兩條線果日,兩條線未必一樣深色,幾清楚有2條線出現時,即係話比你知,24-48小時內排EGG,你就要果晚開工,排EGG分分鐘得1日, ...

大宅

重有冇其他方法呀...
原帖由 che13 於 11-1-31 01:28 發表
有拉絲分泌個幾日~透明好似蛋白咁架~

禁止訪問

環保接龍勳章

男爵府

其實你老公唔想要的原因係在經濟壓力太大的情況下, 或者真係會有他的原因呢. 我不知道樓主你有沒有返工, 但我覺得養一個小朋友所投放的精神及經濟壓力會好大.

你現在有一個小朋友了, 或者可以同你老公好好商量可否要多一個bb, 因男人養一頭家, 壓力真的好大, 他不想要多一個或者唔係籍口, 好好同他傾得到解決問題, 好過自己特登弄到"意外"懷孕呢.

珍珠宮

畀面勳章

我都讚係排卵前後用這個方法。

原帖由 rc108 於 11-1-30 15:36 發表
用针刺穿保险套...

大宅

畀面勳章

如果你"意外"bingo, 佢超唔中意, 仲要因此攪到嘈大交, 什至叫你落咁點呢, 不如好好傾吓先啦

大宅

好多謝你比意見我...我生完第一個已經開始想生第二個陪仔仔, 佢只係答如果第一個係女, 就一定會生多個, 現在第一個係仔...佢話當然唔會再生多過....我由有希望到冇希望等到現在再同佢傾話再生多個佢都係唔肯....意外除外...
原帖由 idykawaii 於 11-2-8 13:47 發表
其實你老公唔想要的原因係在經濟壓力太大的情況下, 或者真係會有他的原因呢. 我不知道樓主你有沒有返工, 但我覺得養一個小朋友所投放的精神及經濟壓力會好大.

你現在有一個小朋友了, 或者可以同你老公好好商量可否 ...

大宅

刺穿佢會知嗎
原帖由 bb女女 於 11-2-8 14:08 發表
我都讚係排卵前後用這個方法。

大宅

我地傾了好多次...佢又成日呃我話好...到最後咪又係唔好...攪到我冇興趣同佢再做...
原帖由 jc0515 於 11-2-8 16:05 發表
如果你"意外"bingo, 佢超唔中意, 仲要因此攪到嘈大交, 什至叫你落咁點呢, 不如好好傾吓先啦

首頁

尾頁

跳至