影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

秘密花園到尾聲,新劇'SIGN'同'我的公主'同樣好看。兩劇品種完全不同,一樣只做了2集。

Sign是法證片,一開始便好緊張,法證內容說是韓劇的第一次,應該唔衰得。男一忘了名字,錢的戰爭男主角;女主是金亞中;男二即大姦人是面包王的會長,好型。

有時間去看看吧!

翡翠宮

chuenma,
wow..你追得好貼啊.我兩套都是會看..儲多幾集才開始.
"sign"的男1是朴新陽. (即巴黎戀人的大叔) 好戲之人. 個奸人是"全光烈" (麵包王和吞噬太陽).

水晶宮

我最鐘意lee D法証片, 韓國真係好少, 睇左2集, 好睇!!
LEE牌d韓劇好好睇wor

男一係"巴黎戀人"既 "樸信楊"

原帖由 chuenma 於 11-1-10 11:11 發表
秘密花園到尾聲,新劇'SIGN'同'我的公主'同樣好看。兩劇品種完全不同,一樣只做了2集。

Sign是法證片,一開始便好緊張,法證內容說是韓劇的第一次,應該唔衰得。男一忘了名字,錢的戰爭男主角;女主是金亞中;男二即大姦人是面包王 ...

水晶宮

magdog:
我睇左2集, 好睇
lee牌d劇套套都得wor, 所以我地會好忙

原帖由 MagDog 於 11-1-10 15:32 發表
chuenma,
wow..你追得好貼啊.我兩套都是會看..儲多幾集才開始.
"sign"的男1是朴新陽. (即巴黎戀人的大叔) 好戲之人. 個奸人是"全光烈" (麵包王和吞噬太陽).

翡翠宮

就是嘛..應該超忙!!! 其實早前少少聽說dr. champ都好看的. 麵包王我都未看.
我現在已經看"athena" "secret garden" 等secret garden做完我就開這兩套.

另外, 有套天堂牧場. 是東方神起其中一子(changmin)做. 好似第一次做劇. 我都有點興趣看看. 女主角是李妍熙. 這個女子, 我好早期已經看過她跟未拍咖啡王子的孔侑一套"美好的日子" 和玄彬的movie"百萬富翁的初戀". 蠻靚女, 還沒有整容. 原來她好年輕. 我想未過23歲.

原帖由 0120 於 11-1-10 03:50 PM 發表
magdog:
我睇左2集, 好睇
lee牌d劇套套都得wor, 所以我地會好忙

水晶宮

mag~
嘩~已經好忙la, 等遲d冇野睇至睇你推介果套la

原帖由 MagDog 於 11-1-10 16:00 發表
就是嘛..應該超忙!!! 其實早前少少聽說dr. champ都好看的. 麵包王我都未看.
我現在已經看"athena" "secret garden" 等secret garden做完我就開這兩套.

另外, 有套天堂牧場. 是東方神起其中一子(changmin)做. 好似 ...

琥珀宮

韓劇有朝氣,俾人用到殘既靈魂互調,都演繹得咁好,奇兵突出,咁法證呢個對佢地黎講係新主題有所期待。

不過都係保守D持觀望,出多幾集睇睇反應先。

首頁

尾頁

跳至