嬰兒食譜

跳至

首頁
12345...23

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 有沒有媽咪有每日大約煲什麼比18個月的BB吃的menu

已比E-MAIL 給我的人check e-mail, 冇比e-mail的就冇法

別墅

Re: 有沒有媽咪有每日大約煲什麼比18個月的BB吃的menu

Dear PARROTMUM,

Can I have one also, my e-mail :
[email protected]

Many thanks

Connie

大宅

我都想要呀, 唔該.

大宅

PARROTMUM, 你好! 我係9.5個月大bb既新手媽咪. 請問你有無煲比大約10個月bb吃的menu呢? 謝謝.

澄澄媽咪

男爵府

PARROTMUM
可以PM一份給我嗎?非常感謝[email protected]

大宅

PARROTMUM,

我都想要, 可以send一份比我嗎?

Email : [email protected]

Thanks

大宅

PARROTMUM,

我都想要, 可以send一份比我嗎?

E-MAIL:[email protected]

THX!!!

複式洋房

PARROTMUM,

Would you please send the file to me? My email address is [email protected]

my poor little BB is 15 months old and don't like to eat congee recently....i'm very worried!!

thx

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

szeching 寫道:
PARROTMUM, 你好! 我係9.5個月大bb既新手媽咪. 請問你有無煲比大約10個月bb吃的menu呢? 謝謝.

澄澄媽咪

其實食的野都係差不多, 不過就唔食早點同茶點JET

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係E個post之前的媽咪請check e-mail

大宅

parrotmum,
你可唔可以send個memu比我呀? 18個月都okay架. 謝謝.
e-mail: [email protected]

複式洋房

pls e-mail to me
address: [email protected]

複式洋房

PARROTMUM,
我都想要 1 份呀, 可吾 e-mail 給我, tks.
該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

複式洋房

PARROTMUM,

唔該哂你呀我收到喇, 但我想請問餐單入面有一樣叫"蛋花", 請問係點整嫁? many thanks

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

係E個POST之前的媽咪check e-mail

我之前post過育嬰園2-18個月的bb發展測試表, 有冇人想再睇個post??

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

wingsinsin 寫道:
PARROTMUM,

唔該哂你呀我收到喇, 但我想請問餐單入面有一樣叫"蛋花", 請問係點整嫁? many thanks

我都唔清楚, 幫你見到亞姐時問下佢

大宅

I would like to have a copy too, as my bb always rejects to eat.
email: [email protected]

thanks a lot.

大宅

parrotmum,
我收到o拉. 謝謝你. 但係乜o野叫"蛋花"? 點做架?

首頁
12345...23

尾頁

跳至