跳至

首頁
23456...71

尾頁

大宅

Re: S26 Gold 媽媽召集

Hi, nickfung,

麻煩你send個數量比我,到時我會再contact你。多謝你比我o既意見,我會再去搵下有冇其他媽咪可以安排到運輸。

妹妹七個幾月,重21磅

大宅

[size=large]咁多位媽媽麻煩大家留email比我時,請留真名+bk login名+要幾號仔+數量+電話號碼。因為有部份媽媽只係send比我話要訂,但就冇留任何名字或電話。麻煩大家!

妹妹七個幾月,重21磅

大宅

[size=x-large]想同大家講一講截止日期係今個星期日(30-3-03)。如果有興趣一齊訂o既媽咪請盡快send email比我。我個email address 係 [size=medium][email protected]

妹妹七個幾月,重21磅

大宅

bullbull,

我有e-mail比妳...妳收到未??
但我未收到妳覆既mailmail 喎!!??

[img align=right]http://farm1.static.flickr.com/133/346455530_404d7a5e63_o.jpg[/img]

大宅

Hi, bb-candy,

由於我今日出左街o岩o岩先返所以未能即時回覆你,請你check email啦 !

妹妹七個幾月,重21磅

大宅

好媽媽勳章

bullbull,

Please check e-mail, thank you.
最喜歡行街街,開心快樂喜洋洋!! ;-)  ;-)

大宅

kitty,

Pls check your PM
妹妹七個幾月,重21磅

大宅

我想問呢次buy左下次會唔會再訂,因為我怕第日無,thank.

大宅

瑤瑤媽媽,

如果大家下次仲想訂而我又幫到手都冇問題,不過唔知幾時。

妹妹七個幾月,重21磅

大宅

[size=large]由於有部份媽媽仍然在考慮當中及現在訂購總數量仍未夠20打,所以現在把截止日期推遲至兒童節即4月4日。有興趣媽媽請盡快email比我!之前已經send左email比我o既媽媽唔好意思,希望你地唔會介意延遲日期。

妹妹七個幾月,重21磅

大宅

[size=large]由於有部份媽媽仍然在考慮當中及現在訂購總數量仍未夠20打,所以現在把截止日期推遲至兒童節即4月4日。有興趣媽媽請盡快email比我!之前已經send左email比我o既媽媽唔好意思,希望你地唔會介意延遲日期。

妹妹七個幾月,重21磅

大宅

duplicate.
妹妹七個幾月,重21磅

男爵府

BULLBULL,

PLEASE CHECK P.M.

ABBY LAI (小艾比)
奇蹟只會發生在永不放棄的人身上~~ 8-)

男爵府

補充比大家知:

NZ 只2號仔無香港果只咁多泡!!

大宅

Ada,

我都覺得係呀。同埋好似冇香港咁肥膩。

妹妹七個幾月,重21磅

複式洋房

hihi,

我只係路過,原來妳在呢喥幫人訂!...hehe
真係要多謝妳介紹我在NZ買,真係慳番唔少,真係要請妳食飯飲茶呀!!
我家大小姐~蕎熙 我家二小姐~蕎穎

洋房

Kitty
你留個message比我話賣S26比我﹐又係呢度買奶粉﹐究竟你BB吃甚麼奶粉呀﹖BK的媽咪一般賣奶粉都是賣$35-40﹐點解你要賣$50呀﹖

*Kitty* 寫道:
I have two cans of 惠氏金裝S26 $50/can. Expire on 5/04.
If you interest PM me. Tsing Yi MTR station collect.

*Kitty* 寫道:
bullbull,
Please check e-mail, thank you.

大宅

bullbull,

我SEND E-MAIL 話訂架喇!!
不過呢...我想問下我地點樣比
錢妳呀???!!!
貨到收錢OR先比錢等貨到呢??

係啵!! 我重未收到妳覆返既E-MAIL O者!!

唔該晒妳~~~~~~~~~
[img align=right]http://farm1.static.flickr.com/133/346455530_404d7a5e63_o.jpg[/img]

大宅

真係好扺wo~不過我仲心大心細,因為我打電話去惠氏問,個小姐話唔同國家會有小小唔同,如果要轉都要慢慢轉,有無媽媽可以比d意見我呀?可以慳番Do麻!

大宅

chloeBBmama,
哈哈...唔駛咁客氣,咁你就請我食番餐飯啦,而家高危期遲D先約你出黎食飯。

bb-candy,
由於我正幫bk媽媽訂口罩,而家忙到一頭煙所以未能回覆你email。我會盡快比D資料比你。唔好意思!

瑤瑤媽媽,
其實紐西蘭版同香港版成份都係一樣,因為我兩邊都問題,但如果仔細睇紐西蘭版會同香港有好少好少分別,所以對bb冇乜影響。香港惠氏都同我講如果食開香港2號仔可以轉紐西蘭2號仔,我其實冇慢慢同bb轉架,我食完左香港版就即時轉紐西蘭版bb便便都冇問題。不過你自己考慮下啦。
妹妹七個幾月,重21磅

首頁
23456...71

尾頁

跳至