婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

樓主而家搬走咗未呢?你99真係人間極品,你c6好在企喺你嗰邊,繼續當你99透明~
BB雞有書讀啦~

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

追C我...
好彩樓主依家無咩事... 一定要見招拆招, good luck!!!

大宅

no more updates?

男爵府

嘩...34頁睇哂..
樓主我覺得你好勁呀!! 你99超恐怖! 真係非常恐怖...
好彩你依架平安無事,而且仲有個幸福家庭!
我覺得你媽媽好叻,EQ好高呀...
加油呀!!

伯爵府

回覆:有冇見過咁惡毒既99呀?

一次過追唒噤多頁,真眼都凸!樓主奶奶真係有問題的!難得樓主可容忍噤耐,你真愛你老公愛得好緊要,我自問真無此能耐!衷心祝樓主一家以後楽也融融

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

複式洋房

好恐怖, 命到短幾年

複式洋房

一口氣睇晒咁多頁=.=樓主,你個奶奶都算係極品,你地依家可以搬屋未?叫你老公申請宿舍就專登申請得遠d~話果d地方方便d或者話空氣好d,校網好d.......有咁遠搬到咁遠..依家大仔開始返學就同話大仔趕功課,上興趣班,又要照顧細仔唔得閒去見佢,跟住就轉埋個電話號碼,你99問你c6果陣就叫你c6話佢知果度有電話送但條件係開新no. 但係開完個新既就要一年後先可以轉返個舊no.用..所以留個新既俾佢都無用=.=...等佢一年後打返個舊既都搵唔到果陣就同佢講,話依家同電話公司傾緊..好似好麻煩..佢一想知道你電話號碼你就俾呢D藉口佢。如果佢去你阿媽度搞你阿媽既就同房委既人講話有人騷擾你阿媽之類咁睇下房委肯唔肯幫你阿媽換屋:;pppp:

你自己同佢斷絕來往,你C6點對佢就唔好理佢..xd只要唔好俾你99知道你地搬左去咩地址就好

水晶宮

畀面勳章

就算grandparents 未經媽媽同意是不可以擅自拿走你的孩子的 你去報警 他們會被拘捕

水晶宮

虎到金來勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

追呀追,終於睇晒,如果件事發生係我身上我都唔知點算!可能我會好似其他媽咪咁講,特燈跪係門口喊晒口"求"佢比番個b我!
等人地知道佢d衰野!跟住再打電話比老公等老公幫口鬧佢個癡線老母!

樓主你好o力呀!咁都可以忍個癲婆!
比著我我會癲!
勁呀!

別墅

可憐之人必有其可恨之處
由頭廿幾頁咬牙切齒地企樓主嗰邊
到睇到佢反駁其他媽咪所講既歪理
世界上咩人到有
原來路真係自己揀既......

謝謝你的精彩故事,勁好睇

有一天你奶奶死左,可能最唔捨得佢既係你
其實你都幾享受這婆媳大戰

人生呀,其實你已選擇了你最想要的生活方式

禁止訪問

複式洋房

無語、、、、

首頁

尾頁

跳至