親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

那一間公司的旅遊保險好呢?

請問各位有無研究過那一間的旅遊保險好呢?

妍妍媽

洋房

Re: 那一間公司的旅遊保險好呢?

去銀行買la....

民房

oma 寫道:
去銀行買la....

100% Agreed

禁止發言

公爵府

牛年勳章

[quote]
嘉理子 寫道:
搵銀行唔一定最好, 最緊要自己要比較承保條款及保障範圍。

我自己就會買宏利, 因為宏利新增恐怖主義活動保障, 其他好多保險公司都唔包, 價錢亦唔算貴, 而且

男爵府

我知道中國銀行個 plan 都唔差, 除左有個人保外, 仲有家庭保, 個保費等於2 個大人價錢, 我之前去旅行都買左, 因為我朋友在中銀做, 佢可以俾20% discount我...

公爵府

牛年勳章

ruby 寫道:
我知道中國銀行個 plan 都唔差, 除左有個人保外, 仲有家庭保, 個保費等於2 個大人價錢, 我之前去旅行都買左, 因為我朋友在中銀做, 佢可以俾20% discount我...

伯爵府

Hi CMMANDY, 如果兩個小朋友都係16歲以下, 只須付兩個大人保費.

CMMANDY 寫道:

請問爸媽帶2 個小朋友, 是否只需俾2 個大人的保費呢?? thanks!!

公爵府

牛年勳章

遙遙爸爸 寫道:
Hi CMMANDY, 如果兩個小朋友都係16歲以下, 只須付兩個大人保費.

[quote]
CMMANDY 寫道:

請問爸媽帶2 個小朋友, 是否只需俾2 個大人的保費呢?? thanks!!
[/quote]

THANK YOU!!

男爵府

遙遙爸爸

我想問下如果8日去australia, 夫婦連小朋友(under 16), 旅遊保要幾多$$$$

伯爵府

Hi YYLam, please kindly check PM, thanks!!

別墅

謝謝各位媽咪的回覆.

妍妍媽

大宅

You can check Blue Cross.
Have a nice day!

別墅

遙遙爸爸

Please check PM, thanks!

妍妍媽

首頁

尾頁

跳至