跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 有無混血bb 呀? 大家一起傾下計呀..

男爵府

Dear all,

我細女已餵全人奶九個用啦!

最近成日乳腺閉塞,想回奶唔餵啦!

男爵府

各位媽媽, 唔好意思, 我係路過搵人架. 不過我既bb都係混血, 係勁混果隻:黑, 白, 印第安再加我, 100% 觀塘友.

baby_alex, 我留左言俾你呀, 上個月email 左去你個navigator 個address 度. 唔知你有無收到呢.

純粹撘嗲, helenpopo, 有個母乳餵哺網址話, 淡豆豉係唯一有科學跟據既收奶方法, 不過我上次回奶時飲, 覺得麻麻地. 對我黎講, 包到個胸實一實, 再食4日止痛藥, 6 個鐘一粒,食到唔痛為止. 反而仲實際. 我超怕痛, 果4日我覺得我以一個道友--靠藥為生.

happy thanksgiving 呀!

男爵府

muimui313

Thank you very much!!!

男爵府

muimui313

哎喲,今日先得閒返黎 say thx!!!

男爵府

[size=xx-large]恭祝大家:
身壯力健,
囝囡聽教聽話,
萬事勝意!

男爵府

hi, I 'm new here, my baby is also mix, he is now 1 year old.. and may I know any mom 's living in Sai Kung? Thks a lot!!! and Nice to meet u all here!

大宅

大家好!

我是新來的, 第一胎剛剛12週, 將會生個中英混血bb, 有d擔心佢會好醜樣

伯爵府

魅力王子

hi all mama!
i have 1 son,he is mix boy....Pakistan + Chinese,i am chinese people! he aready 1 year 10 months,nice to meet all mama! :lol:

首頁

尾頁

跳至