嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Maclaren BB 車

有無人知架車既負重有幾多磅啊?? 我上佢web site都無講.

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: Maclaren BB 車

呢架就4.2kg..

其他你click --->HERE 睇下la~

洋房

通常一般都有 5 Kg, 我小朋友最近座都無問題 (佢e+重13 Kg)

男爵府

我講得唔好. 我見到架車有幾重.

我係想知如果比17kg重既小朋友坐會唔會超重姐.

別墅

小新媽媽,

呢款係唔可以"唉"後訓,如果出到街bb訓覺會屈住好辛苦!

男爵府

曾師奶,

以前我係 mothercare睇過有好幾款, 有D可以"唉"後訓, 唔知依家仲有無. 如果買, 一定會買有得"唉"後果d.

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

我個囡囡7個月大開始坐Volo, 坐到差不多3歲, 都仲好硬淨。 當然呢架車因為背脊位係網, 坐住時背脊會比較彎, 我都擔心對脊骨冇咁好。 好在通常出街都係推得幾粒鍾, 唔係由朝坐到黑, 應該冇事嘅!

男爵府

connie117 寫道:

呢架就4.2kg..

其他你click --->HERE 睇下la~

hi.....I bought this one. my boy 21 months & 26 pounds now......it's nice. also have a big shopping
basket ar........

洋房

Dear Connie,

唔知有冇d可以"唉"後訓的呢?

Thanks,

Vivian

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

想問Mothercare 粉紅色果款士的車有冇得訓底架?有冇媽咪用緊呀?好用嗎?

大宅

Mothercare -TANGO[size=small]
我買左呢款,優點係佢可調較"埃"後(因為咁我先買),下面好大o既籃,但個手"band"相比Combi比較高身,如果坐左小朋友係度想上梯級會好重,個一下會無Combi個d款咁容易推上級,同埋身高矮小小應該會幾累,我阿媽矮過我就咁同我講....所以最好帶埋小朋友去試

男爵府

Maclaren BB 車除左mothercare有, 仲有邊處有得賣呢???

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問呢架車幾多錢呀?
vic-wing 寫道:
想問Mothercare 粉紅色果款士的車有冇得訓底架?有冇媽咪用緊呀?好用嗎?

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

請問可以係邊度買呀? 但係我無亨氏會員咭呀? :-:-( :-( :-( ? 請問有無媽媽有呀?!
曲曲 寫道:
[quote]
may9912 寫道:
請問呢架車幾多錢呀? [quote]
vic-wing 寫道:
[/quote]

呢款係唔係Jive呀?

架車重6kg
由1/6-31/8用亨氏會員咭$255[/quote]

水晶宮

may9912 寫道:
請問可以係邊度買呀? 但係我無亨氏會員咭呀? :-:-(

may,
yesterday而家sale 都係買$290-
用亨氏卡就$255-

yesterday我都再買多左1部同款blue比我個仔(我1年前都buy左, 而家好抵又再換).. because實左太好用, 又可以"au"好多野 , 又可以 i 底小小可以sleep.

水晶宮

vivianky 寫道:
Dear Connie,

唔知有冇d可以"唉"後訓的呢?

Thanks,

Vivian

hi vivian,

我用呢ka既~

可以 i後 小小既, 見阿仔都坐我好舒服 我上年買左.
原價買$425-
1/6起 用heniz card 而家賣$255- 我又買多1部

首頁

尾頁

跳至