跳至

首頁

尾頁

別墅

我地一家八月尾會搬入黎, 但到而家仲未搵到個女既褓姆車.....

有無住o係豪景, 而小朋友又要出九龍返學既媽咪, 可以提供褓姆車司機聯絡方法?

豪景 --> 油麻地天主教小學

Thanks a lot a lot a lot a lot!!

[email protected]

大宅

原帖由 wutracy49 於 10-7-29 15:26 發表
我地一家八月尾會搬入黎, 但到而家仲未搵到個女既褓姆車.....

有無住o係豪景, 而小朋友又要出九龍返學既媽咪, 可以提供褓姆車司機聯絡方法?

Thanks a lot a lot a lot a lot!!

wutrac ...

歡迎你搬入豪景, 你幾多個小朋友呀, 唔知九龍塘D車去唔去油天呢, 我朝早返工會見到LEE架保姆車, 佢只寫了深井-->九龍塘, 但我冇留意係小學生定幼稚園生, 你可以打去問問, 車尾寫的電話 : 94328780
利媽媽:SUSANNA (亞SU)    利爸爸:CHRIS
利BB: NATALIE (邋遢妹、妮妮)

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

我見有MAMA係靈糧堂, 佢校車都只係到美孚, 即係每日都要送到美孚坐校車, 返黎又美孚接

大宅

我囡之前跟開賴叔車的, 由深井出太子, 佢地會响中途轉車. 電話係: 90131695

原帖由 wutracy49 於 10-7-29 15:26 發表

wutrac ...

別墅

搵到褓姆車喇, 唔該晒大家~~

大宅

原來青山公路出去D保母車大部分都會中途轉車!請問有無坐開謝太或者賴生既車出九龍塘既媽咪分享下,請問中途轉車有無危險?

原帖由 irisleung7 於 10-8-2 10:48 發表
我囡之前跟開賴叔車的, 由深井出太子, 佢地會响中途轉車. 電話係: 90131695
Twins 媽咪

大宅

原帖由 fc926 於 10-9-10 15:33 發表
原來青山公路出去D保母車大部分都會中途轉車!請問有無坐開謝太或者賴生既車出九龍塘既媽咪分享下,請問中途轉車有無危險?

真係唔講唔知喎, 我都想問下呀
利媽媽:SUSANNA (亞SU)    利爸爸:CHRIS
利BB: NATALIE (邋遢妹、妮妮)

侯爵府

畀面勳章

我個女兩歲N班座,現在K3冇問題woo....我都有試過跟車返學ok woo......我座賴生車

quote]原帖由 susanna_sze 於 10-9-15 20:45 發表

真係唔講唔知喎, 我都想問下呀 [/quote]

侯爵府

畀面勳章

wutracy49,

can u pm information to me. tks.

原帖由 wutracy49 於 10-9-8 15:33 發表
搵到褓姆車喇, 唔該晒大家~~

大宅

我個女搭左兩年, 中途轉車都冇問題!

原帖由 fc926 於 10-9-10 15:33 發表

複式洋房

你小朋友在新/舊油天? 我現在正麻煩報小學,我住浪翠,本來都想自行分配報舊油天,因為老公有分,但今日打電話學校,她地話無校車來深井,搞到我好煩,雖然唔一定入到, 如果無校車/保姆車, 我就報深天算啦! 但咁啱搵到你個TOPIC, 好開心, 想問你真係搵到嗎?可否提供詳細資料嗎? 或者麻煩你PM我, 非常感謝!

大宅

新/舊油天 同 深天差好遠喎, 老公有分梗係報油天啦!

原帖由 daphnemo 於 10-9-21 00:21 發表
你小朋友在新/舊油天? 我現在正麻煩報小學,我住浪翠,本來都想自行分配報舊油天,因為老公有分,但今日打電話學校,她地話無校車來深井,搞到我好煩,雖然唔一定入到, 如果無校車/保姆車, 我就報深天算啦! 但咁啱搵到你個T ...

複式洋房

咁又係真, 或者我報咗先, 入咗先算?

別墅

….咁唔知出美孚有無車呢(呀仔今年係美孚讀幼稚園), 我地搵咗成年都搵唔到, 依家仲諗住搵人接送添, 如果有車就最好囉!!!

原帖由 irisleung7 於 10-8-2 10:48 發表

首頁

尾頁

跳至