嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

洋房

pampers" XL" 尿片 之後是什麼呀???

我個女現9個月大,巳用 pampers XL碼了,
但現在兩邊大脾位巳有像根"恨"了,
請問現在可用什麼呀!
請指教! :-|
:wink:

大宅

Re: pampers" XL" 尿片 之後是什麼呀???

XL之後就冇囉!!

大宅

pampers 有隻叫輕鬆穿嘅褲仔,個脾位冇咁緊,你可以試下 :idea:

大宅

不如轉用健力氏呀, 大條d架

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

我個細b是大pat pat, 五個月已經用輕鬆紙尿褲(XL), 現在八個月都是用這個SIZE(暫時ok), 現在我想緊辦法同小b介片

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

yuiyuibb 寫道:
不如轉用健力氏呀, 大條d架

agree, Pampers 的大脾位很緊的,或者穿學習褲!

男爵府

我亞B都係一樣, 大pat pat, 想問

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

ellislui,
用學習褲旁邊無咁緊, 都幾好用, 起碼大肶無紅

首頁

尾頁

跳至