潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

我想問gcuui錢包大約幾錢到呀?

我想問gcuui錢包大約幾錢到呀?

複式洋房

Re: 我想問gcuui錢包大約幾錢到呀?

上年年尾買

大宅

我想買個gucci銀包送比媽咪做生日禮物呀,
不過都係要自己去睇下先知呀,
又未坐完月喎...媽咪又25號生日,
我27號先坐完月呀.>,<

複式洋房

大宅

我第一胎呀,仔黎呀,唔係唔想訓呀,
係個仔唔訓,覺都我都無得訓呀,
好慘呀..
你仲咩失眠呀?

男爵府

柏霖媽咪

銀包如果係淨色全皮要1900-2100, 如果係gucci pattern面個隻就1600-1900, 我sunday "arm arm"係gucci shop見到..

大宅

YYLam :唔該晒呀,如果你咁講都唔係好貴呀,
我諗住過多幾日出去睇下呀

男爵府

柏霖媽咪

唔駛客氣, 不過我唔記得話淨色個隻係男裝銀包, 我老公睇左1隻係2,190...

大宅

我買咗個兩隔裝coins既,不過我當佢係銀包用 (因為我會接銀紙), 都要$2400

大宅

我上星期睇到, 可放 coins, 10 cards... 要 2380...
呢個係大 size...
另有個一樣款(放 3cards) 細 size, 佢話約 21xx
不過 hk 冇貨... 要去 europe 先有... 真慘!

子爵府

我果個可以裝埋coins, 不過無得擺相, 可以擺到10 張card到, $27xx.
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

首頁

尾頁

跳至