跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 Web 於 10-6-25 09:12 發表

部機(body+鏡頭)咁重, 到佢出身, 你可能影相會手震

子爵府

好媽媽勳章

早晨,我SICK LEAVE完兩日返來啦

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 wendy_ho 於 10-6-25 09:32 發表

搞乜呀?

男爵府

原帖由 wendy_ho 於 10-6-25 09:32 發表

感冒? 小心身體呀.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 nakoko 於 10-6-24 22:31 發表

我都諗左好耐架 同dc真係冇得比,買返部啦....

肉痛一次但物超所值呀, 諗諗佢啦...
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 Web 於 10-6-25 09:12 發表

部機(body+鏡頭)咁重, 到佢出身, 你可能影相會手震

哈哈, 講得好攪鬼...
~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

子爵府

好媽媽勳章

醫生以為我有心臟病,因為,我前兩日返工時,在西鐵感到心跳得好快,呼吸急速,頭暈,胸”藝”,於是,在南昌站頂唔順落車求助,在醫護室休息了半小時,以為無事,點知,行緊上車時已經腳軟腰痛,所以,就走去博愛睇急症
不過,真係出奇地快,我登記了唔使10分鐘,已經可以見醫生,只係,後來要驗血,等REPORT等了個幾鐘
然後,醫生見我血壓低心跳急腰痛,就比了2日病假我,點知,今朝一返工又黎過,我最後FIND OUT,原來,我而家唔可以企多過10分鐘,如果唔係,心跳得好快,呼吸急速,頭暈又會出現,我今日終於要在荃灣西轉巴士返工,我諗,下星期開始,我一定要坐269D返工啦

伯爵府

好媽媽勳章

點解會甘既?因為陀左BB嗎?

原帖由 wendy_ho 於 10-6-25 09:57 發表
醫生以為我有心臟病,因為,我前兩日返工時,在西鐵感到心跳得好快,呼吸急速,頭暈,胸”藝”,於是,在南昌站頂唔順落車求助,在醫護室休息了半小時,以為無事,點知,行緊上車時已經腳軟腰痛,所以,就走去博愛睇急症
不過,真係出奇地快,我登記 ...

伯爵府

好媽媽勳章

我開頭以為我老公會考慮好耐...點知今次好快佢就話買喎....真係出奇!!

原帖由 veroshea 於 10-6-25 09:52 發表

肉痛一次但物超所值呀, 諗諗佢啦...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

頭兩三個月, 係特別容易病, 小心身體..

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 雲妮彭 於 10-6-25 09:59 發表
點解會甘既?因為陀左BB嗎?

應該係啦,總之,今次陀得比上次辛苦好多,希望佢出世之後,好湊過阿哥啦

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 wendy_ho 於 10-6-25 09:57 發表
不過,真係出奇地快,我登記 ...

下, 咁真係要小心, check住喎.....

我睇過明珠台一個節目, 佢解釋大肚時, 原來真係對心臟的負荷好重的, 所以醫院對血壓高的大肚婆特別緊張. 我朋友就係因為長期血壓高, 所以一定要開刀生.

我真係曾有同事大肚時心臟病發~~已經唔係度了

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 wendy_ho 於 10-6-25 10:09 發表

應該係啦,總之,今次陀得比上次辛苦好多,希望佢出世之後,好湊過阿哥啦

老左幾年就係老左幾年嘛....
所以當初我都係決定, 一定唔做高齡產婦
在"高齡"期限前, 生到就生, 生唔到就算啦~~

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 wendy_ho 於 10-6-25 10:09 發表

BTW, 我個仔尋晚唔知做乜提起你個仔個名....佢話好想再同浩然玩....

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 雲妮彭 於 10-6-25 10:02 發表
我開頭以為我老公會考慮好耐...點知今次好快佢就話買喎....真係出奇!!

細路仔既童年唔可以錯過, 想買緊係要快手啦, 遲左補唔返呀, 哈哈...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 莎莎莉莉 於 10-6-25 10:10 發表

下, 咁真係要小心, check住喎.....

我睇過明珠台一個節目, 佢解釋大肚時, 原來真係對心臟的負荷好重的, 所以醫院對血壓高的大肚婆特別緊張. 我朋友就係因為長期血壓高, 所以一定要開刀生.

我真係曾有同事大肚時 ...

我都記得你之前提過....

侯爵府

好媽媽勳章

預產期幾時呀?身體有呢個情況出現,真係要特別小心 有冇袋支油o係身??

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 veroshea 於 10-6-25 10:20 發表

細路仔既童年唔可以錯過, 想買緊係要快手啦, 遲左補唔返呀, 哈哈...

其實我都後悔買得遲

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 nakoko 於 10-6-25 10:26 發表

其實我都後悔買得遲

係喎, 你住天頌架?

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 莎莎莉莉 於 10-6-25 10:28 發表

係喎, 你住天頌架?

係呀 大家好~~

首頁