自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無媽咪用過直立式蒸氣熨斗

我想買一部,請問好唔好用呢?

別墅

Re: 請問有無媽咪用過直立式蒸氣熨斗

請問有無人用過呢?

大宅

我用過,但覺得唔係好夠力,要慢慢熨,
人地的sales成日無野做就係度熨梗係直拉,
而且佢地將的衫全部掛起晒,
又唔會好多衫咁掛到咁迫,
如果你都仲係想要的話,
我平的賣比你把拉heehee...
希望我能解答到你丫

:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

男爵府

都係傳統熨斗好用D

大宅

cnine 寫道:
我用過,但覺得唔係好夠力,要慢慢熨,
人地的sales成日無野做就係度熨梗係直拉,
而且佢地將的衫全部掛起晒,
又唔會好多衫咁掛到咁迫,
如果你都仲係想要的話,
我平的賣比你把拉heehee...
希望我能解答到你丫

完全同意! 我都係甘話

禁止訪問

大宅

麻麻地,d衫熨完唔夠傳統熨斗直

別墅

各位媽咪:

唔該哂各位.好彩有bk,我上星期想買,但最後都是唸住問問bk媽咪的意見,但現在見到你們的經驗後,我唔會買lu.

大宅

I got one and my advise is " Don't waste money"

子爵府

有呀!好方便, 不會損壞衣服material, 但係熨唔到骨
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

侯爵府

熨褸好好, 冬天熨毛衣不用下下乾洗

子爵府

ks20031,

請問 大陸 邊處有得買 ?? HOW MUCH ar ??

ks20031 寫道:
威馬牌都幾好用,在大陸買平好多!
Click> St cat 校服[/url],Click> 要帶茶點??... 頭痕 :-|

首頁

尾頁

跳至