跳至

首頁

尾頁

複式洋房

今次Baby-mo與Friso美素佳兒搞既免費4d超聲波掃描體驗第一日真係安排得好差, 我係網上抽唔到鑯既, 但可以現場抽籤, 又抽到喎, 咁諗住好開心可以照啦, 但點知個結果會係到左展覽完都未照到, 人太多時間完全overrun左, 開頭仲話會照唔到添, 之後因為等左成日, 我老公發脾氣鬧佢地, 先可以照到, 諗住都好呀, 但又點知因為要趕收工, 由原先5分鐘縮到1分鐘都冇><仲要求其照一照, 話BB趴低左咩都照到, 連D啫哩都俾紙巾我抺就叫我走人(佢話D啫哩唔緊要喎), 第二個就己經入左黎, 我心諗D啫哩唔緊要都會搞到D衫癡笠笠架><(激), 照完就會有一張相俾番我地, 但個張相我一睇都唔知係咩黎, 全黑有D白色一點點, 完全唔似係照左4D, 就算照唔到BB個樣, 都會睇到個背脊同D手手腳呀, 仲話係原價$2500的4D超聲波掃描體驗,讓孕媽咪即時對胎兒的心跳、樣貌、在母體內的一舉一動等了解得一清二楚><(冇囉...又激), 我地等左咁耐, 得到既就係咩都睇唔到又冇左D解釋, 就算係免費都唔洗咁呀, 徒勞無功, 得到一肚氣(D人態度差, 照4D個人又求其, 下次我唔再去祕架啦, 就算係免費都好><琴晚真係好唔開心又激氣又攰..................

禁止訪問

大宅

唉... 好野就係無平野... 所以我唔會去同人逼, 由其依家差唔多生, 萬一有咩意外點算!? 到時後悔終生.

複式洋房

免費真係冇好野...

男爵府

叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

都知道唔方好野~

大宅

算啦..唔駛錢...個個都去..實你咁架啦...
[link=http://www.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamtrd20100615_-8_My+child+is.png[/image][/link]

別墅

睛靈勳章

我係之前抽中咗今日去照4D,又係話BB趴低左咩都照到,最後只係影到BB嘅耳仔,我叫佢比多張紙巾,佢又係話D啫哩唔緊要,我照2D嘅醫生仲好過佢,佢仲要我打側身就佢比佢照,点解唔係佢去就我嘅?

大宅

本來打算星期日去取gift, 順便排即場報名的隊o既, 依家聽完你咁講, 加上又落雨, 明天都係留在家訓晏d 好過喇 :p

男爵府

呢個博覽冇嘢睇, 唔去冇損失, 反而荷花8月頭的BB展, 就真係值得去

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

4D 係movie 黎... 有心攪就應該俾你地睇耐d.

原價 $2500, 係咪報大數呀... 平時照4d 都唔駛咁貴呀?!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原帖由 brenda2020 於 10-5-29 21:49 發表
我係之前抽中咗今日去照4D,又係話BB趴低左咩都照到,最後只係影到BB嘅耳仔,我叫佢比多張紙巾,佢又係話D啫哩唔緊要,我照2D嘅醫生仲好過佢,佢仲要我打側身就佢比佢照,点解唔係佢去就我嘅? ...

就算我俾錢去照4d, 都係人地叫我去轉身. 主要原因係防止照果個人有職業病. 同埋佢照得就手d, 見到bb 既機會都高d.

只係打側身o者, 唔駛太介懷啦.

大宅

我都係抽到星期六去照, 不過佢地都話BB女趴低左照吾到(佢話BB女通常都係這樣.....我聽都未聽過!) 過程快過打針,雖然係免費, 但佢地都應該比D 專業精神啦, 事但影張相比我, 完全都吾知係咩.....真係浪費我時間

大宅

畀面勳章

免費既野..其實心裡有數好與壞再加上佢既場地照4D..再加上咁多人..點會咁好耐心..雖然我無去過..我就唔會expect佢比d乜我囉....唔好太介壞啦

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

心形機仔?! 係用來聽番BB心跳的嗎?!
我都好想錄底, 將來俾番阿B 大過的時候去聽!

原帖由 dkng 於 10-5-30 11:36 發表
我昨日去了這個 expo, 勝在唔多人 (大住個肚, 都唔想迫).

我 book 了昨日 "免費錄胎心跳" (在私家醫生 & 健康院都聽過, 不過, 免費錄埋都好), 送埋個心形機仔俾你, 昨晚6299 聽到都好開心, 皆因佢地未聽過.

至於 " ...

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至