美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章

我近期轉用nu skin既ageLOC skin care set, 毛孔明顯收細左呀, 當初仲驚驚地, 見有朋友用過話好好就試下, 用左個幾星期都唔錯

大宅

雪花秀

別墅

請問下,,你所用伽產品系邊間診所買嘎?

原帖由 amy1111 於 10-5-26 12:47 發表
我用緊d產品全部都在醫生買.
derma-rx的啡色水 (去黑頭一流)
JABUSHE 眼霜面霜 (去面紋好好)
PHYTO-C pro-heal, velvet gel, whitening mask (美白good!)
FLOXIA 防晒,洗面
SKINC retinol 1.0
NEOSTRATA 果酸換 ...

子爵府

PHYTO-C 我都有用過, 要配幾支野一齊用都幾貴, 對我來說唔見有美白效用, WHITENING MASK係咪PAPER MASK? 我用緊隻胎盤素防曬, 覺得唔錯, 又想轉下用胎盤素, 不過真係幾貴。

原帖由 amy1111 於 10-5-26 12:47 發表
PHYTO-C pro-heal, velvet gel, whitening mask (美白good!)

世上只有!!!

大宅

我用緊cetaphil洗面,幾好用!用左三支喇,啱啱係sogo買左一盒covermark既骨膠原精華,之前用過好用,而家趁thankful week買一送一,抵好多!!面霜用dr wu既,唔係咁鐘意,用完就轉。

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Would you please PM to me where can I buy these products?

大宅

原帖由 藍寶馬 於 10-5-26 18:05 發表
雪花秀

你用緊雪花秀那一樣護膚品!

子爵府

cetaphil洗面-可卸嗎?

原帖由 hapyimer 於 10-5-28 21:13 發表
我用緊cetaphil洗面,幾好用!用左三支喇,啱啱係sogo買左一盒covermark既骨膠原精華,之前用過好用,而家趁thankful week買一送一,抵好多!!面霜用dr wu既,唔係咁鐘意,用完就轉。 ...
世上只有!!!

大宅

回覆 19# PCMW 的文章

我用緊epionce 同skin ceuticals...........
都好好用......epionce 洗面好乾淨同可以控油...好適合我.....................(三百幾可以用成2個半月)

禁止訪問

別墅

請問下,,你所用伽產品系邊間診所買嘎?全部都系幾錢嘎?
可否講位址同電話,同醫生貴姓阿?麻煩曬!

原帖由 amy1111 於 10-5-30 11:24 發表
我全部都系在診所買架...... 我其實e家好少在街買護膚品,1來發現好多都系廣告效應,2來我見好多產品又話水銀含量過高,一陣又話有問題, 費事博啦,我塊面好重要!在診所買會放心d,價錢都系同我買開的產品差吾多

...

伯爵府

我都係用佢洗面, 我有用bb cream, 眉粉, 唇膏等, 所以會先用cetaphil 抺上面, 用棉花pad 度抺走(乾洗), 然後再用 cetaphil 洗面抺上面,用水洗走(濕洗). 也可以再濕多一次, 咁就ok 啦 .

原帖由 hoikiuqq 於 10-5-30 00:17 發表
cetaphil洗面-可卸嗎?

禁止訪問

複式洋房

What other nuskin skincare products have you tried? Do you use some other nuskin products with ageloc transformation set?
原帖由 Wing(婷婷媽咪) 於 10-5-26 13:09 發表
我近期轉用nu skin既ageLOC skin care set, 毛孔明顯收細左呀, 當初仲驚驚地, 見有朋友用過話好好就試下, 用左個幾星期都唔錯

大宅

畀面勳章

amy1111,

可以pm我係邊度買嗎? thanks!

禁止訪問

大宅

醒目開學勳章

I'm using Exuviance, Weleda and Sisley.
If a child lives with encouragement, he learns confidence. If a child lives with praise, he learns to appreciate. If a child lives with approval, he learns to like himself. If a child lives with acceptance and friendship, he learns to find love in the world.

大宅

原帖由 linwailin 於 10-5-29 17:14 發表

你用緊雪花秀那一樣護膚品!

朝早我用滋晶系列, 晚上用basic line, 當然唔少得佢支皇牌First Care Serum啦 , 佢支潤唇霜都好鬼正 另外重有用佢支洗面, 與潤面膜都唔錯

洋房

Forever白茶蘆薈

大宅

畀面勳章

Thanks, 請問NEOSTRATA 果酸換膚treatment, 係咪自己可以做,我上網見到有不同濃度,如果我未做過,可以用幾多度呢?

原帖由 amy1111 於 10-6-1 22:51 發表
吾好意思,吾知點解pm壞了...
我在銅鑼灣個醫生度買, 但佢吾系每一樣都有,你或者可以打去其中一間問下先,28332950,再吾系你打去個牌子問下. 但其實好多診所都有e d產品. 你可以求奇入去問下! 但千奇吾好去水貨店...因 ...

首頁

尾頁

跳至