影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

其實同期的韓劇還有'個人趣向'和'檢察官公主',個人趣向可以啦,沒有Oh! My Lady咁好睇。檢察官公主未睇,灰姑娘的姐姐好似收視好好咁,但都未睇。

有無劇比d意見。

tks.

水晶宮

全部都未開始睇~因為追梗"妻子的誘惑",好好睇

原帖由 chuenma 於 10-4-15 15:23 發表
其實同期的韓劇還有'個人趣向'和'檢察官公主',個人趣向可以啦,沒有Oh! My Lady咁好睇。檢察官公主未睇,灰姑娘的姐姐好似收視好好咁,但都未睇。

有無劇比d意見。

tks. ...

琥珀宮

《檢察官公主》好睇喎,金素妍扮果樣似果樣,男1男2一個靚仔一個型仔,而且故事內容好寫實,反而《個人取向》故事好弱,有孫藝珍與李民浩撐場都冇趣。

原帖由 chuenma 於 10-4-15 15:23 發表

有無劇比d意見。

tks. ...

複式洋房

灰姑娘的姐姐 the best one of them three in my opinion

大宅

灰姑娘姐姐我沒有看,我都係比較鐘意浪漫開心愛情片。

個人趣向頭兩集真係唔得,第3集o.k.,第4集開始緊凑啦,全振浩同開仁好好睇,佢地兩個d笑容跟本就充滿幸福,但表面是愛情師父同徒弟,做到一半啦,千其唔好裒收尾。

檢察官公主,看了2集,都o.k.

其實星期一&二除了Oh!My Lady,仲有邊出劇做緊,見攸視資料,同一日有個節目收視很高,不知是甚麽節目?

大宅

2024年龍年勳章 醒目開學勳章

星期一&二除了Oh!My Lady, 仲有套"同伊", 好似話收視好高.

子爵府

我也覺得<檢察官公主>好看, <個人取向>只看了集就放棄了, 好悶.

quote]原帖由 SandyKL 於 10-4-15 21:49 發表
《檢察官公主》好睇喎,金素妍扮果樣似果樣,男1男2一個靚仔一個型仔,而且故事內容好寫實,反而《個人取向》故事好弱,有孫藝珍與李民浩撐場都冇趣。

]

民房

lee min ho is handsome than previous act. The story is quite complicated in loving when mixed with second male and female actor.

別墅

檢察官公主好看!!

男爵府

lee min ho is oh! too handsome!!!
M@ggie :-D

大宅

個人趣向好看啊! 個人認為比oh my lady好看

複式洋房

我vote 個人性趣

大宅

我覺得個人取向好好睇,初初二集真的有些悶,但趣睇趣好睇。我覺得男1比花樣男子時更靚仔。

複式洋房

我認為個人取向故事較為好睇,孫藝珍做得好好,李敏鎬就如Adelakan所講比花樣男子時更靚仔,不過表情演技依然如舊。

至於檢察官公主,我都喜歡因男女主角都好正,特別是看完了家門的榮光和 IRIS後更加中意佢地!

首頁

尾頁

跳至