興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

大宅

好欣賞 "閔政浩大人" 對 "長今" 個份情 ?

大人對長今果份信心 + 支持, 重加埋咁好聽嘅柔和音樂..... 好好浪漫呀 ! 好 sweat ....

等待驗證會員

Re: 好欣賞 "閔政浩大人" 對 "長今" 個份情 ?

男爵府

agree
★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

大宅

其實知道阿閔大人同長今嘅結局....... 我重心痛 !! :-(

複式洋房

結局唔係一齊咩? 好似有個女架~

大宅

係呀, 睇畫頭真係見到閔大人, 長今同埋個細路女走過, 等我個 friend 重話佢地會俾皇上分開! 要打佢 !

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

agree
請大家和睦發表及討論,尊重自己,尊重別人,但要嘈交,無理取鬧,恕難奉陪 ~~

複式洋房

tkoeasy 寫道:
大人對長今果份信心 + 支持, 重加埋咁好聽嘅柔和音樂..... 好好浪漫呀 ! 好 sweat ....

同意

我有明珠一顆, 久被塵勞關鎖, 今朝塵盡光生, 照破山河萬朵。

首頁

尾頁

跳至