潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

上YAXXX拍賣網睇中左個COACH袋, 比市價平三十幾個%, SELLER話係响美國買既 (唔係OUTLET), 可以俾RECEIPT我睇. 我想問下有無人試過買呢D COACH袋? 係咪真野黎GA? 如果俾二三千蚊買左個超A, 我會好激氣!! 唔該哂~~~

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都係睇到呢個wor~~我都驚係假呀
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

好媽媽勳章

問題出現 - 我去COACH既官方網站居然搵唔到個個袋, 只有差唔多款但又無個隻色, 咁... 係咪即係唔係真既呢?

公爵府

我覺得信5過

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁唔好買了~~
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

大宅

好媽媽勳章

諗真啲都係唔好搏, 萬一真係買左超A就激屎囉~

水晶宮

畀面勳章

無錯 ~ 網上拍賣同水貨/二手店都制唔過
分分鐘洗幾仟銀買個超A番黎就C火.........

....

原帖由 Flo0602 於 10-3-23 21:19 發表
諗真啲都係唔好搏, 萬一真係買左超A就激屎囉~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 BonnieKam 於 10-3-23 21:30 發表
無錯 ~ 網上拍賣同水貨/二手店都制唔過
分分鐘洗幾仟銀買個超A番黎就C火.........

....

如果响官方網站搵到個seller post出黎o個個袋既, 我都無咁驚, 但無就真係...

大宅

原帖由 Flo0602 於 10-3-23 05:39 PM 發表
上YAXXX拍賣網睇中左個COACH袋, 比市價平三十幾個%, SELLER話係响美國買既 (唔係OUTLET), 可以俾RECEIPT我睇. 我想問下有無人試過買呢D COACH袋? 係咪真野黎GA? 如果俾二三千蚊買左個超A, 我會好激氣!! 唔該哂~~~ ...

我就未試過係yahoo到買美國野,但我成日都係網度買美國d野,的確有時買野會平過hk,我買過polo, juicy, A n F....全部都係美國寄過黎HK。不過我就唔咁係YAHOO到買,我個人覺得多數係A貨。

大宅

好媽媽勳章

coach 成日都有新款, 而在 us 買又真係平 hk 好多的, 尢其係 special offer items 同 vip discount items.

如果網上無果個款, 可能係舊d既款, 可以問seller 拎個 style no., 再上網 search 下有無呢個款

而 coach 每一個袋都有 code, 如果 seller 可以先比到 receipt or gift receipt 你睇, 個 code 又對, 咁個袋係真可能性都大, 再面交時 check 下 d detail 位, 真假就好易分了.

大宅

好媽媽勳章

唔該哂大家, 我決定唔搏lu, 費事用$2xxx買個超A返黎激屎呀~~~

大宅

原帖由 e_ekitty 於 10-3-24 00:23 發表

我就未試過係yahoo到買美國野,但我成日都係網度買美國d野,的確有時買野會平過hk,我買過polo, juicy, A n F....全部都係美國寄過黎HK。不過我就唔咁係YAHOO到買,我個人覺得多數係A貨。 ...

咁即係邊個網呀? thanks.

禁止訪問

子爵府

畀面勳章

原帖由 Flo0602 於 10-3-23 17:39 發表
上YAXXX拍賣網睇中左個COACH袋, 比市價平三十幾個%, SELLER話係响美國買既 (唔係OUTLET), 可以俾RECEIPT我睇. 我想問下有無人試過買呢D COACH袋? 係咪真野黎GA? 如果俾二三千蚊買左個超A, 我會好激氣!! 唔該哂~~~ ...

幾千蚊買個袋, 我會去專門店買, 買個保障~

如果為左"限"三兩千買左個a貨好唔底~

複式洋房

如果你有心買真貨~就吾好bid 喇
如果買返黎係a 貨的話, 仲吾抵呀

禁止訪問

禁止發言

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

穩陣都係去COACH專門店買, 幾千蚊買左假貨就唔抵啦!!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我都有上YXXXO拍賣睇COACH啊~

我覺得8成都係假!

因為由美國運過黎個運費應該唔平,

可能張圖片係真既~但比你個個係假既都唔出奇!

複式洋房

小心d

首頁

尾頁

跳至