家事百科

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我想揾裝修公司或裝修師傅裝修全屋, 係公屋黎架, 但buget有限, 有冇d價錢比較平而又口碑好既公司介紹呢??
Thx^^

大宅

我而家個師傅幫我裝修緊,要四月中先交屋俾我,我系三月中開始裝修的,而家都裝修左差不多一個星期,個師傅好好人, 為左可以早點交俾我,好勤力幫我趕工,人又老實,價格又合理,同埋他會幫你想下的構思,用什麼料,用什麼顏色,用什麼款等等,真系好細心,等我裝修完可以介紹個師傅給你,你可以pm我
原帖由 Minki_fun 於 10-3-21 16:06 發表
我想揾裝修公司或裝修師傅裝修全屋, 係公屋黎架, 但buget有限, 有冇d價錢比較平而又口碑好既公司介紹呢??
Thx^^

複式洋房

原帖由 Minki_fun 於 10-3-21 16:06 發表
Thx^^

邊一區?
心造福田,自有福緣.

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

.....

禁止訪問

複式洋房

好媽媽勳章

請你將你裝修師傅的公司名及聯絡電話pm給我丫? 因我屋企要大裝 ....唔該哂!
原帖由 leannlee 於 10-3-21 23:50 發表
我而家個師傅幫我裝修緊,要四月中先交屋俾我,我系三月中開始裝修的,而家都裝修左差不多一個星期,個師傅好好人, 為左可以早點交俾我,好勤力幫我趕工,人又老實,價格又合理,同埋他會幫你想下的構思,用什麼料,用什麼顏色 ...
:) 為了家人,如無必要,準時放工 :)

複式洋房

好媽媽勳章

May I have your c-fu contact details? Please send by PM. Thanks.
原帖由 margelee 於 10-4-5 00:56 發表
My cf is really nice. I made the whole cabinet in kitchen, the cost is almost the same as if you buy from China. Design is ok because he has done many houses and know what young people like. The woo ...
:) 為了家人,如無必要,準時放工 :)

男爵府

原帖由 margelee 於 10-4-5 00:56 發表
My cf is really nice. I made the whole cabinet in kitchen, the cost is almost the same as if you buy from China. Design is ok because he has done many houses and know what young people like. The woo ...

Please PM me his name and contact number!

Thank you very much!

首頁

尾頁

跳至