夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

你地老公有冇睇四仔同咸書咯

你地老公有冇睇四仔同咸書, OR上網睇咸野咯...咁你地會點對呢件事咯?!

別墅

Re: 你地老公有冇睇四仔同咸書咯

BeancurdJelly ,

有! 會同我一切睇VCD, 但他覺得睇來睇去都係嗰D嘢, 現在都很少睇, 我相信你老公都係因為你剛生完BB,以免你身體不適才這樣做, 多D關心他, BB同老公都同樣重要! :-P

複式洋房

我都唔明有咩咁好睇!!??

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

我bf都有睇四仔架... 仲要download好多tim
佢話因為片入面個d個身材真係現實中好難會有得見喎!!!
(因為我係洗衫板) :tongue:

大宅

no ,because no time

大宅

我bf都有睇四仔架... 仲要download好多tim
佢話因為片入面個d個身材真係現實中好難會有得見喎!!!

梗係好難會有得見啦, 大部份都係假o架嘛 !!!

複式洋房

d 四仔都唔真實既...
有d仲好....我都唔識講...睇完都冇興趣攪野啦...

大宅

始終佢係男人,對呢d有興趣都好正常呀~~

大宅

內容已刪除

洋房

冇.

佢對呢d野都冇interest.
:-? ;-) 8-) :-P :-? ;-) 8-) :-P :-? :-P

複式洋房

wawa0006 寫道:
我覺得呢d都係男人天性,正如女仔鍾意行街買野扮靚靚一樣,只要佢唔係走出去滾,剩係睇下應該無傷大雅o既。
:wink:

唔包"寶"佢睇睇下想出去try下呀?!! ?-(

子爵府

我同我老公拍拖時..我就問佢有無收埋依d 咁既野..佢話無..初時我覺得佢有d 唔正常 ( 係唔係對果樣野無興趣 )..之後我好白痴咁問佢點解你無既..佢話點解要睇埋果d 野..又唔係真既!!
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

男爵府

我覺得呢d都係男人天性,正如女仔鍾意行街買野扮靚靚一樣,只要佢唔係走出去滾,剩係睇下應該無傷大雅o既。

但係我唔想接受佢依種天性...
你好大方
村姑 亞Bee

子爵府

村姑 寫道:
[quote]

但係我唔想接受佢依種天性...
你好大方[/quote]

我覺得男人咸濕..睇果d好正常..只要佢唔係搞搞陣既話..我都覺得無咩問題!!
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

翡翠宮

open d啦睇呢d野又唔代表壞, 可能佢想學下裡面d新花款同你玩呢. 哈哈哈, 我老公以前都有睇喊書同有盒錄影帶的, 佢話呢d全部都係朋友比佢既, 不過我都唔覺得有問題反而係佢怕我唔鍾意所以講得好合蓄好似好唔好意思咁, 有次我同佢一齊睇個盒帶我覺得好似有d尷尬咁所以睇左都無一個字就關機了. 不過唔知佢係咪成日夜晚呢埋在電腦房到自己睇我就不得而知了. 事關私人權無謂過問咁多每個人都有佢自己既喜嗜佢唔係在出面攪攪陣就算了.

翡翠宮

我有時唔係好明白d男人咩心態, 好多明星或四仔個d個胸都係假的都咁鍾意睇同d有錢佬都咁鍾意包個d姐仔, 唔通真係有得玩有得睇好過無.

大宅

我有時唔係好明白d男人咩心態, 好多明星或四仔個d個胸都係假的都咁鍾意睇

其實我都唔係好明啲男人點諗, 個個女人都一樣o架啦, 啲AV女又唔係有6個波8個"囉", 點解成日都咁好奇去睇下第二個女人既身體 ?-( ??我曾經問過一個男性朋友, 我問佢點解明知係假都睇得咁開心?? 佢話男人係咁o架啦, 係鍾意比人"握"... ??!!!可能男人需要啲幻想而唔洗去考究佢地身上啲野係真定假 !!!

子爵府

ringoivy 寫道:
我有時唔係好明白d男人咩心態, 好多明星或四仔個d個胸都係假的都咁鍾意睇同d有錢佬都咁鍾意包個d姐仔, 唔通真係有得玩有得睇好過無.

有d 仲大得好假..但d 男人就係鐘意睇..無計 ~"~!!
我係飛機場..不過好彩我老公覺得大定細都無咩所謂!! 其實講得嘔心d ..男人都係enjoy do 果陣時架o者..個胸大d ..都只係引起佢地想曳曳o者!!

翡翠宮

我估男人都真係幾鐘意波大既女人可能咁樣佢地有多一樣野玩啦, 我家陣同老公都少左咩咩, 唔知係咪佢都想玩下大波呢? 有時我覺得既然d男人假既都咁鍾意都真係想試下去窿大d但最衰有後遺症所以唔敢博.

首頁

尾頁

跳至