跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

wandyfok 寫道:
聰明豆,
mongkok火車站o個間有無三文魚我唔係好sure,不過海逸酒店就一定無,因我去過食,不過佢地有三文魚sushi呀!

吾濟呀! 我一定要食三文魚!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

大宅

Re: ~~~有冇得意(72)年出世既媽咪~~~(Part 3)

ka_wai,

唔好傷心,揾多幾間做後備啦。你可以上小學雜談取經喎!!
我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

侯爵府

lovelymom,
咁妳點睇呀? 打多幾次啦, 如果我無估錯妳可能搭42會到! 如果真係吾掂, 我可以去太子join妳搭的丫!

大宅

查實整個香港想揾有三文魚食既 tea buffet ,機會勁微,事關我媽的要求同聰明豆一模一樣,所以我每次都只可以同佢去食 lunch buffet ......

聰明豆 寫道:
[
吾濟呀! 我一定要食三文魚!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我叫伯謙 - 媽咪叫我Bebe,我係2003年10月23日出世,依家有28磅、89cm高、啱啱2歲啦!! ***** Singapore trip ******* SINGAPORE TRIP PHOTO - LOT 2

伯爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
你係青衣搭地鐵去太子,之後搭的士去,應該唔過$25。

wandy,
嘜妳同煒良ma咁熟o個度既?? 妳地都去過呀?? 好吾好呀??

dear all,
查實今次tea好似吾係好多媽咪去咋喎?? 洗吾洗報過靚名先決定攪吾攪得成呀?? 咁我就有機會走得甩喇! [/quote]

聰明豆,

你咪使旨意走甩呀!

[size=medium]10/4 TEA BUFFET

Wandy
Kwan
Ka_wai
聰明豆
Lovelymom ?
PinkyBeBe ?

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

聰明豆 寫道:
wandy,
嘜妳同煒良ma咁熟o個度既?? 妳地都去過呀?? 好吾好呀??

冇呀! 因我知林肯道既隔鄰街係"明愛" :lol:

子爵府

聰明豆 寫道:
wandy,

聰明豆,
我以前去過林肯道呢間野睇景,當時係未有呢間fanny workshop架,而且佢側跟有個三角公園,我地成日都會去拍外景架,所以咪幾熟囉。

伯爵府

Wandy,

你有無問過"帝京"既tea buffet呀?我食過lunch咋都ok架。

子爵府

to all,
唉,我唔記得左mongkok火車站的酒店叫咩名呀!搵唔到電話no. 問呀!

公爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 熱血勳章

to all,
唉,我唔記得左mongkok火車站的酒店叫咩名呀!搵唔到電話no. 問呀!

帝京

子爵府

to all,
問左帝京啦,佢地tea buffet都係無三文魚,每位$128,小童3歲以上就$98,好似海逸有買3送1抵d喎!
anyway, 我而家要去湊放學啦,你地再諗諗啦!thanks!

伯爵府

嘩, 你地今日去版去得咁快呀, 老細出o左去剛溫完書先插嘴呀!

ka_wai,
jason間學校又好似好有問題喎, 小朋友真係會好易受身邊朋友影響呀, 要小心d呀!

你有冇聽過九龍塘德雅呀, 係私小英文程度都幾深, 不過男少女多, 因為中學係女校, 我哥在這間教書, 如果你想試下, 我就叫佢幫下手問下!

大宅

kwan & ka_wai,

德雅小學係幾好既學校,但不位於九龍塘,應該九龍又一村達之路20號先啱!

Kwan 寫道:
ka_wai,
你有冇聽過九龍塘德雅呀, 係私小英文程度都幾深, 不過男少女多, 因為中學係女校, 我哥在這間教書, 如果你想試下, 我就叫佢幫下手問下!

伯爵府

Kwan 寫道:
嘩, 你地今日去版去得咁快呀, 老細出o左去剛溫完書先插嘴呀!

ka_wai,
jason間學校又好似好有問題喎, 小朋友真係會好易受身邊朋友影響呀, 要小心d呀!

kwan,

我唔熟九龍區既學校架,你講個間係英小我都係會驚jason跟唔到呀同埋私校學費一定會好"金"呀! 我哋讀唔起呀因為我有兩件呀! :-(

侯爵府

Ka_wai 寫道:
聰明豆,

你咪使旨意走甩呀!

Wandy
Kwan
Ka_wai
聰明豆
Lovelymom ?
PinkyBeBe ?

嘩! 好鬼矛架! 幫人報名都有既!!!

侯爵府

聰明豆,
我以前去過林肯道呢間野睇景,當時係未有呢間fanny workshop架,而且佢側跟有個三角公園,我地成日都會去拍外景架,所以咪幾熟囉。

係咩! wandy妳以前係咪未做全識媽咪時既職業做"名星"呀?? 定係導演呀??

侯爵府

Ka_wai 寫道:
Wandy,

你有無問過"帝京"既tea buffet呀?我食過lunch咋都ok架。

ka_wai,
我食過dinner都不過不失啦, 不過都係海逸dinner正D!

wandy,
妳食過海逸tea點呀? 佢既dinner勁正喎!

男爵府

聰明豆 寫道:
[quote]
Ka_wai 寫道:
聰明豆,

你咪使旨意走甩呀!

Wandy
Kwan
Ka_wai
聰明豆
Lovelymom ?
PinkyBeBe ?

嘩! 好鬼矛架! 幫人報名都有既!!! [/quote]

聰明豆,KAWAI, AND ALL
我老公今日返DAY+NIGHT...我可能要聽日下午先見到佢同CONFIRM...
:-D

伯爵府

ka_wai,
係呀, 咁就要考慮lee點, 如果找到一間好的資助小學, 卓朗又可以順理成章入去, 第時唔洗煩好d law!

德雅學費都要二千幾, 考慮下啦!

伯爵府

cherly,
好pro呀 你有咩心水學校呀?

[quote]
cherly 寫道:
kwan & ka_wai,

德雅小學係幾好既學校,但不位於九龍塘,應該九龍又一村達之路20號先啱!

首頁

尾頁

跳至