嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

奶樽用幾耐要換?

我BB 用梗d 奶樽係由佢出世用都依家, 佢家下七個月啦, 想問下需唔需要換過d 新既呢?

大宅

Re: 奶樽用幾耐要換?

The bottles need to be changed within 1 yr but the nipples need to be changed within 6 months.

別墅

If bottles and nipples being cleaned and sterilized after every feeding. Is it still okay not to change?

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

但係bb到左6個月點都要換stage2奶咀架bor!

複式洋房

我聽講座qe d 護士話半年要換一次, 因為d 膠樽比高溫煲過, 咁上下會發出有害物質, 原本我都好慳家, 但聽了這樣說法, 我都係慳吾落, 6個月大時走去買過一套

洋房

係咪真? 我成年都無換過D奶樽呀!

男爵府

好媽媽勳章

真係唔講唔知,我個六個幾月,我諗要買過新比佢了\

男爵府

係呀!奶樽奶咀每半年就要全部換過晒新呀!

WingWong 寫道:
我聽講座qe d 護士話半年要換一次, 因為d 膠樽比高溫煲過, 咁上下會發出有害物質, 原本我都好慳家, 但聽了這樣說法, 我都係慳吾落, 6個月大時走去買過一套

禁止訪問

別墅

下.. 甘呀我都要換過晒先得, 甘我阿b 七個月啦, 甘個奶咀係咪要換個中碼呢?

男爵府

係呀! 我睇外國d雜誌都話奶樽要6個月換一次架,除非你用玻璃奶樽, 不過我唸都好少人用因為太重同易打碎! 另外奶咀到阿b 六個月時要換係因為中碼奶咀個孔大d, 流量自然大d, 阿b食奶都快d

男爵府

My son used to use Playtex bottles (uses a sterilized plastic drop-in bag to hold the milk so the bottle has no bottom) and nipples. I only have to sterilized the nipples and not the bottles. According to the manufacturer's instructions, the nipples need to be replaced at least every 3 months. I did so and sometime, there are tiny cracks found on the nipples and then you'll have to change it right away.
I like this Playtex system very much because the baby is not drinking in any air (the bag collapsed as the baby is taking in the milk).

洋房

我昨日即刻去買過晒D奶樽啦!

別墅

好, 我明天都去買過晒d 新既先得

首頁

尾頁

跳至