美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

我肥了17磅,今日早餐開始學人食蘋果三日唸住減肥,今朝到宜家我已經食了三個蘋果,二小包餅,宜家好鬼肚餓,頭又暈暈地,我唸我今晚都係放棄吧啦!

大宅

我試過最多3日
3日時, 超肚餓
一過咗果3日, 好似前世未食過野咁
仲食多咗

複式洋房

我都試過呀..不過成功個幾月減左36磅...一日食三至五個蘋果或者間中食一餐正餐...不過都會揀住黎食...之後食番野都KEEP倒一年!比人逼我係咁食先肥番!但試過唔會再試啦...而家我都好肥><

禁止訪問

禁止訪問

洋房

唉!琴晚返屋企已經破介了,食得仲多過之前,都係要唸下第二個方案先得!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

這樣吃幫不了減重, 反而令妳體質變差........

很多人會有這樣的體會, 我整天忙的很, 身體感到很疲勞了, 可怎麼還一個勁的長肉? 我怎麼吃的已經很少了, 可為什麼還越來越胖? 胖不是吃出來的, 這是大家的共識, 很多胖子的飯量比瘦子要少得多, 用胖子的話說, 我們是喝水都長肉.

所以只要不是能喝、能睡、飯量大造成的肥胖, 身體發胖都是身體虛、身體內血少、身體內寒濕重造成, 而引發身體發胖的真正原因還是由身體受寒濕引起.

原帖由 shyian 於 10-1-11 18:03 發表
我肥了17磅,今日早餐開始學人食蘋果三日唸住減肥,今朝到宜家我已經食了三個蘋果,二小包餅,宜家好鬼肚餓,頭又暈暈地,我唸我今晚都係放棄吧啦! ...

複式洋房

我都試過食3日, 食完3日後我兩年未再食過蘋果

禁止訪問

回覆 3# kimora 的文章

首頁

尾頁

跳至