單親天地

跳至

首頁

尾頁

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 有無22歲以下的媽媽!

lilywl:
係呀,我16歲有左仔仔,差1個月就17歲既時候就生左仔仔~~咁妳係咪86年呀???
不過我都未算早生bb,我有個朋友14,5歲就生左bb啦,而家佢個仔就黎4歲啦!!! :mrgreen: :mrgreen:

子爵府

都唔知要遲到幾時呢 ~"~

你地個個既bb 都咁大個..但我依個就..只係得3 個幾月 ( 係個肚度 ) ..咁有咩唔識..可唔可以問你地??

nicole..我琴晚嘔到傻..同你傾完計之後..就嘔多六次..次次有胃酸..依家驚個胃有事..因為我聽個fd 講話嘔得多..可能會有鼻咽癌 >"<

今個月我要考a-level ..但無乜點溫到書..唉............
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

子爵府

我覺得你地個個都好堅強..如果係我..我諗我會墮左佢..因為無咁既能力養!! 有d 自卑既感覺添.....我到左依家 (六日後就二十歲) 都仲好似個細路女咁..成日俾人鬧..我屋企人成日叫我大個女d ..第時bb 出左世之後..都唔知點算好 ~"~
世家才俊凌宵揚,然諾有禮人敬仰。 多謝Joycelyn 贈予的詩

男爵府

maggie0043,
你個FD都好犀利ar~
係ar~我係86年ga~ 你仔仔就黎要返學lo~^^

[size=x-small]囡囡 出世~重

男爵府

kathychoi,
你e+仲返緊學ga??? 我有左都無嘔過~都唔知點教你應該點做 ~ BB出左世就唔好再好似個大細路咁LU~不過我到E+都好似係..........

洋房

我可唔可以join2你地呀~
我今年21啦~
個女女15個月大啦~
我icq係~220323274

男爵府

travis9685,
我ADD左你ar~^^

公爵府

lilywl:
係呀,我都覺得佢好犀利!!

我仔仔今年8月就返n1啦,到時我就出去搵part-time做~~

公爵府

kathychoi:
其實我15歲既時候就有左第一胎,但係我已經墮左佢, :-( :-( 因為果時仲細,又怕俾屋企人知,so自己同男朋友就去左大陸落左佢,但最後都係俾屋企人發現左,果時先知媽咪係俾我生既,果一刻真係好傷心,即刻喊左出黎,呢件事令我好唔開心,到而家我都忘記唔到呢件事!!!!so我係唔會再落第二次既,因為自己已經唔忍心再落第二次啦!!! :-( :-(

子爵府

to maggie~
其實我f. 5 果陣時都有過一次..同個男仔分左手之後先發覺..果個男仔好不負責任..諗都唔諗就叫我去墮..後來我同媽咪講左..佢陪我返大陸墮..之後我就repeat 左一年..係果年內..由於我同果個男仔住係同一區..果陣時我好驚見到佢..見到佢我就好像見到鬼咁..走都走唔切..到依一刻..我仲好記得墮bb 果一日..墮之前果晚..我喊足成晚....但左依家..我f. 7..同我依家既男朋友有左..佢既父母雖然口話尊重我同我男朋友既決定..但..我仲差d 做左單親媽咪..唉..都係算啦..不過好彩..到左依家..我已經有左差唔多四個月..我男朋友無放棄我同bb ..下個月既十號我同佢仲會註冊!! 依家我無做野..其實有諗過放棄考個a-level ..不過咁辛苦撐到依家叫我放棄..我有d 唔甘心..不過到左依家..我都無乜溫過書 ~"~ 諗住生完個bb ..就出黎做野..因為單靠我男朋友係養唔起我同bb !! 我好開心有個咁支持我既媽咪..到依家..我完全感覺到做媽咪既辛苦..真係家中最辛苦既奴婢又係家中所有人最尊敬既老師 ( 抄阿長今..嘿嘿 )

to lilywl~
我今年預科畢業..好彩o者 ^^
我由有左果日就嘔到依家..琴晚先勁..嘔左十幾次..又嘔埋d 胃酸出黎..破過我之前嘔既紀錄 = ="

各位媽咪要加油呀 !!

大宅

畀面勳章

travis9685 寫道:
我可唔可以join2你地呀~
我今年21啦~
個女女15個月大啦~
我icq係~220323274
hihi~我可以add 你嗎~^^你住邊ka??

大宅

畀面勳章

hi~maggie0043~你住屯門邊度~我住良景~^^
你個仔係邊度番n1呀~我大仔出年先讀~有冇好介紹呀^^

大宅

畀面勳章

kathychoi 你都要加油~過多一排就冇嘔得咁厲害呀~忍住>.<

複式洋房

hello~~我21歲~~~~仔仔2歲~~~

公爵府

nicole84913:
hihi~~我住寶田,最近先搬黎架!!!
我仔仔讀奧斯卡,因為我媽咪係悅湖住,so我第時番工接唔到仔仔放學既話都可以叫我阿妹接!!!
同埋聽d媽咪講奧斯卡都幾好~~~
屯門最好既幼稚園係-聖彼得(兆麟苑)同埋奧斯卡!!!!(都係聽d媽咪講~)

男爵府

hi hi 我都係22歲以下的媽媽
過多幾日22歲

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

hello!我剛22歲,囡囡快3個月啦
[size=medium]穎慧賢淑是伊人,怡悅自樂最歡欣

公爵府

~Tammy~:
hihi~~ 妳係全職媽咪黎架??

男爵府

你地大多數住屯門

大宅

畀面勳章

~Tammy~ 寫道:
hello~~我21歲~~~~仔仔2歲~~~
hi~Tammy~你住邊ka~有icq??

首頁

尾頁

跳至