自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題?
請教我可如何一次過UP晒上去嗎?

別墅

原帖由 freestar 於 09-12-18 20:02 發表
如題?
請教我可如何一次過UP晒上去嗎?

一次過最多可以upload 200張

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

佢係咪彈左d野出黎要你執行,而你冇去禁到呀....我之前都係咁,嬲嬲地禁左佢彈出黎果句野,咁就得喇

大宅

原帖由 nickylam 於 09-12-18 20:11 發表
佢係咪彈左d野出黎要你執行,而你冇去禁到呀....我之前都係咁,嬲嬲地禁左佢彈出黎果句野,咁就得喇

無丫, 我不嬲可以一次過UP200, 今日無啦啦唔得, 氣死我了!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我有陣時都唔得, 你試下跳番出去後再入番去就可以
原帖由 freestar 於 09-12-18 20:50 發表

無丫, 我不嬲可以一次過UP200, 今日無啦啦唔得, 氣死我了!

大宅

原帖由 maggiel928 於 09-12-18 21:29 發表
我有陣時都唔得, 你試下跳番出去後再入番去就可以

試左都係唔得丫.去到UPLOAD PHOTO就只有以下2個選擇了...

上載相片時遇到問題? [url=http://www.facebook.com/editalbum.php?aid=97734&add=1&quickling[version]=208169%3B0&__a=1&_fb_iframe_path=%2Feditalbum.php&htmlup=1]試轉用簡易上載工具[/url]。

擁有具拍攝功能的手機? 直接從手機上載相片。

首頁

尾頁

跳至