嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Pampers特價

我尋晚上惠康個web-site, 見到pampers 特級綿柔大碼(64片)賣$137. [我平時响附近藥房買都要$143], 所以即刻訂咗3包, 過咗$400仲有免費送貨tim. 係未好抵呀, or其實都差唔多呀?

大宅

Re: Pampers特價

上星期重有95折添, L size Pampers棉柔-68片 $137再95折$130.1, 剩係買到兩包, 之前有個bk mama post過出嚟, 我即刻去買已經冇貨, 過兩日再睇有貨已經冇95折, 炮台山藥房買$135-L size Pampers棉柔.

男爵府

吓?仲有95折?等我仲以為好抵tim. :mrgreen:

公爵府

抵呀Thanks.

IanCynthia 寫道:
我尋晚上惠康個web-site, 見到pampers 特級綿柔大碼(64片)賣$137. [我平時响附近藥房買都要$143], 所以即刻訂咗3包, 過咗$400仲有免費送貨tim. 係未好抵呀, or其實都差唔多呀?

公爵府

del~

男爵府

可否告知炮台山邊間藥房賣$135/68片Pampers特級棉柔

大宅

富强大藥房 - 北角英皇道257-273號南房大厦地下5號(國都廣場側), 近郵局, tel. no. 2887 8798 只買Pampers棉柔, 其它牌子冇買.

candytsy 寫道:
可否告知炮台山邊間藥房賣$135/68片Pampers特級棉柔

大宅

I understand that there will be no stock in most of the shops including park n shop and wellcome, expecially the ultra soft pampers(L), because the main dealer in Hk is still figuring whether to change to another line or stop this packaging..

別墅

我曾去過打算買棉柔中碼,但佢地全部係紫色包裝,我打電話問過pampers,話紫色包裝係水貨黎,所以間舖賣得平d,不過我最後都無買.

fannyng9876 寫道:
富强大藥房 - 北角英皇道257-273號南房大厦地下5號(國都廣場側), 近郵局, tel. no. 2887 8798 只買Pampers棉柔, 其它牌子冇買.

[quote]
candytsy 寫道:
[/quote]

大宅

吓! 原來紫色係水貨, 唔怪得同超市唔同, 有時我係惠康買, 惠康做特價重平d、抵d. 但係我試過用$15 pampers coupon買中碼, 一定要去P & G商舖買(西灣河藥房), 都係紫色喎!

別墅

係呀,我見佢平,仲專登坐車走去買,當我見個包裝,加上富X唔肯收張$15coupon,而我見超市同mannings,屈記及貼住P & G 標貼的都係賣綠色,我問富X係咪水貨,佢當然答唔係,話P & G出左兩批貨,紫色係新包裝,我覺得信唔過,打算行多幾間.
咁啱屋企附近間又係賣紫色,但佢都肯收張$15coupon,反而另一間係買綠色包裝,有正貨標貼的葯房卻不肯收張$15coupon,於是索性打電話去PAMPERS問清楚,先知道紫色係水貨,至於有葯房賣紫色而又收張$15coupon,可能想扮正貨啩!

fannyng9876 寫道:
吓! 原來紫色係水貨, 唔怪得同超市唔同, 有時我係惠康買, 惠康做特價重平d、抵d. 但係我試過用$15 pampers coupon買中碼, 一定要去P & G商舖買(西灣河藥房), 都係紫色喎!

男爵府

其實用水貨ok 嗎?又唔係食落肚,如果同正貨嘅綿柔效果差唔多,又始終都係pampers,又平多少少,有冇問題呢?

別墅

我最初都係咁諗,但曾經係度見過有媽咪話買左包水貨,發覺尿片質素好參差,加上我bb皮膚敏感,好易紅,所以我都係買番行貨,我怕得不償失!

IanCynthia 寫道:
其實用水貨ok 嗎?又唔係食落肚,如果同正貨嘅綿柔效果差唔多,又始終都係pampers,又平多少少,有冇問題呢?

男爵府

oh, 明白啦.

子爵府

I bought 2 packs from 惠康 都係紫色.
我個寶貝仔係屎撈B

男爵府

唔係fa!? ?-( ?-( ?-(

大宅

LUZERN,

看過你BB相簿, 想問你D動物帽係邊間SHOP買到,在南南相簿第49頁D帽同衫都很得意, 我都想買, 請E-MAIL TO:
[email protected]

大宅

全線惠康買尿片超過$100額外再95折, 今日我買多兩包 L size Pampers棉柔 68 pcs $137再95折=$130.1, 好抵呀! 係綠色包裝, 快d去買喇, 重平過藥房.

公爵府

maggie5902
PM la~

maggie5902 寫道:
LUZERN,

看過你BB相簿, 想問你D動物帽係邊間SHOP買到,在南南相簿第49頁D帽同衫都很得意, 我都想買, 請E-MAIL TO:
[email protected]

首頁

尾頁

跳至