跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Emily & KaKa & 有幫手既媽咪

今日我地全家人都玩得好開心.

估唔到既係大哥都玩得好儘興
我同大仔係咁玩麻包袋既飛毯滑梯
初初 2哥唔肯玩, 後尾我抱佢先肯玩
點知, 我加2哥之後既體重多左
一玩之下自知離心力仲勁 ! 真係好好玩

亞女玩呢個都驚 +
不過, 驚完之後. 連亞女都話仲要玩

2哥剛才訓覺前, 係度扮牛叫
結果 2兄妹係咁扮牛叫黎玩
2哥仲話,
牛媽媽叫得好長, 牛仔唔出聲, 牛爸爸叫得又大聲又惡

2哥同大哥話要再去玩呀

mandy

大宅

好媽媽勳章

哈~~~俾mansonwai出先添,我啱啱又係想上黎多謝Emily & KaKa & 所有幫手既媽咪,今日我三隻魔怪都玩得好盡興,雪雪剛剛臨瞓著前仲同我講,媽咪我今日未玩完架,我地聽日再去過呀! 我聽到頭都大埋,唯有叫佢快d瞓,發夢再去過,佢就話好,跟住就瞓著左! 不過今日真係玩得好開心,連我都想再去過,希望下次大家再去玩多次!到切蛋糕前又收到好靚既生日卡同紀念品,個鎖匙扣真係好靚,我好鍾意,而最開心係因為今日係雪雪既正日生日,所以生日卡上既日期就更有意思,所以我真係好開心呀!

係度再次唔該晒所有幫手既媽咪,多謝你地帶俾我地呢班媽咪同小朋友一個咁開心既生日會!多謝晒!

歡迎大家參觀"李家的牧場物語"李家牧場,有隻好勤力賺錢既大老鼠,一隻兇惡既大白兔,一隻成日俾大白兔鬧既馬女,一隻入左金霸王電芯既雞女,而家多左隻豬仔添呀∼

男爵府

真係要講衷心多謝x1000000000000000
小方包都話要再黎玩!
估唔到連細女小甜圈都玩得好盡慶!
呢度真係好好玩!

男爵府

睛靈勳章

無錯, 真係要多謝EMILY 2公婆, kaka 及有幫手既mama, 特別係emily 為我們按排既所以野, 好似生日cake 運送, 生日禮物既心思.......大少事項, 我老公都讚張生日card 好有心思.

Emily,
真心講, 好彩有你無私既付出, 我地才有個開心又難忘的生日BIG PARTY!!

預祝Siu kei 生日快樂! 身體健康!

今年Isaac 無空來唔到你既生日會, 希望明年再見! 遲d希望我地又可再約埋出來玩.

男爵府

大家好,

我都好想多謝emily同carmen,重有其他有份幫手既媽咪,為我們攪lee個生日gathering呀!仔仔都玩得好開心呀,佢重話個cake好好味!

我就覺得個地點好值得去呀,好適合小朋友去呀!d小禮物都好有記念價值呀!嘻嘻,相信你地都付出唔少心機同時間,如果有機會,希望下次可以幫下手做下野

男爵府

Dear all,
You are welcome !

Emily,
Thank you so much !!
http://hk.myblog.yahoo.com/kakawong97
得閒黎睇下我的bldg啦!

大宅

大家唔好咁客氣~ 見到個個大人同小朋友都玩得咁開心~ 辛苦都值得既.....

祝各位0510; 0511 既小朋友生日快樂, 身體健康, 聰明伶俐~~

首頁

尾頁

跳至