影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

人氣+足的IRIS終於開始播了,男2的鄭俊浩好型,反而男1好似呀叔。其實男1個後生樣我都麻麻地,個樣好似大男人,同皮氣唔多好,點都唔似長情樣,都唔知佢都做韓國型男。同佢D FANS要講100個對唔住都係噤話。

琥珀宮

畀面勳章

chuenma

你睇左啦? 好睇嗎? 收視真係好勁啊, 第一集就>20%啦

AGB和TSN的電視收視!

AGB 全國
2 KBS2 수목드라마(아이리스) 20.3 [IRIS]
20 SBS 드라마스페셜(미남이시네요) 7.5 [美男]
AGB 首爾
2 KBS2 수목드라마(아이리스) 21.3 [IRIS]
18 SBS 드라마스페셜(미남이시네요) 8.1 [美男]

TNS 全國
2. 수목드라마 KBS2 24.5 [IRIS]
17. 드라마스페셜 SBS 8.3 [美男]

TNS 首爾
1. 수목드라마 KBS2 25.4 [IRIS]
14. 드라마스페셜 SBS 8.5 [美男]

李秉憲我一向麻麻, 不過兩個女主角都ok啊, 遲下仲有李準基既新劇同時對打, 競爭好激烈.

大宅

以韓劇第1集呢講算o.k.,講男1&2分別點識女1,同兩個男主角訓練生活,劇情有待發展。

翡翠宮

剛看完..不錯不錯, 初段在hungary已經好intense, 好有電影感..(不過略嫌鏡頭搖晃太勁)
憲哥又真是成熟一點點, 但鄭俊浩跟"緋聞"時的身型發福了..但官方poster, 他戴眼鏡型好多..
明天繼續看..
btw, "原來是美男"本來都好似有雙位數字的收視, iris同一時段出, 已回落到單位數..不過"美男"都好看喔..這兩套本人必定on檔看..
原帖由 chuenma 於 09-10-15 10:41 AM 發表
人氣+足的IRIS終於開始播了,男2的鄭俊浩好型,反而男1好似呀叔。其實男1個後生樣我都麻麻地,個樣好似大男人,同皮氣唔多好,點都唔似長情樣,都唔知佢都做韓國型男。同佢D FANS要講100個對唔住都係噤話。 ...

大宅

MagDog

我也有看美男,剛看見個名叫'都是美男啊'再看預告真係幾飽,因為無一個係美男。但看下去,原來只不個是個名叫美男,即刻o.k.番。故事幾有趣,我也會追着看。

原帖由 MagDog 於 09-10-16 01:25 發表
剛看完..不錯不錯, 初段在hungary已經好intense, 好有電影感..(不過略嫌鏡頭搖晃太勁)
憲哥又真是成熟一點點, 但鄭俊浩跟"緋聞"時的身型發福了..但官方poster, 他戴眼鏡型好多..
明天繼續看..
btw, "原來是美男"本 ...

翡翠宮

cheunma,
good morning. 是啊, "美男"好看呀..這麼快已經"踢"爆美男的..
雖然真是張根錫不是我杯茶, 但他說話的voice超好聽..女主角樣子幾天然, 演技不錯..又沒有什麼"吹留海", "睜大喉嚨說話"的韓式可愛..

原帖由 chuenma 於 09-10-16 09:06 AM 發表
MagDog

我也有看美男,剛看見個名叫'都是美男啊'再看預告真係幾飽,因為無一個係美男。但看下去,原來只不個是個名叫美男,即刻o.k.番。故事幾有趣,我也會追着看。

...

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 chuenma 於 09-10-16 09:06 發表
MagDog

...

chuenma

我初初同你一樣反應, 3個男角都不算美男, 不過輕鬆幽默劇種一向係我至愛, 加上係my girl 篇劇, 一定會捧場, 我download定遲下阿女測完驗先睇

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 MagDog 於 09-10-16 10:14 發表
cheunma,
good morning. 是啊, "美男"好看呀..這麼快已經"踢"爆美男的..
雖然真是張根錫不是我杯茶, 但他說話的voice超好聽..女主角樣子幾天然, 演技不錯..又沒有什麼"吹留海", "睜大喉嚨說話"的韓式可愛..

...

MagDog

Agree, 張根錫既聲音幾好聽, 歌唱得也不錯喔, 遲下轉髮型會正常d , 美男既OST都幾好聽

洋房

你好!請問有冇人知唔知道邊度可以下載"原來是美男"的歌?

首頁

尾頁

跳至