夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 依架d大陸女仔.....唉.........真係唔知可以用乜野黎形容佢地

唔奇怪玟玟媽媽和爸_爸看完小manman的留言後會唔高興。因為只因聽聞例子就講到好似全部大陸女仔都一文不值。
唔喜歡大陸人唔緊要,但唔好歧視同貶低大陸人。
我認同Bluecat所講可以人格或行為區分好壞,但絕不能用國藉,種族,地區來區分好人同壞人。

大宅

Re: 依架d大陸女仔.....唉.........真係唔知可以用乜野黎形容佢地

可能有一部分大陸女仔文化唔同,
love

大宅

nine12 寫道:
可能有一部分大陸女仔文化唔同,

I agree!!!!!!!!!

別墅

我唔敢話小 man man 佢唔o岩.因為我覺得佢都係一時之氣講得過火左小小.我諗佢都唔係岐視人那一種人!

怎樣也好.我覺得一個有品德的人,凡事都會向好處想,唔好一下子就去諗人地的缺點,挑人地的錯處!因為人地做每一件事都可能有人地的理由.

某些事你唔接受自己不做便可以了,但千萬不要當自己是法官去批判.畢竟自己都可能做過一些事,是別人所不能忍受的!

大家好!~~~我是阿包子~~~ 阿包子個阿~~~ 阿包子個包~~~ 阿包子個子~~~ 謝謝~~~ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

複式洋房

一樣米養百樣人,任何地方,種族都有質素唔同的人.

首頁

尾頁

跳至