自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

打鼻鼾己經係代表佢吸得唔夠氧氣, 仲要佢帶 Mask, 驚會侷死佢喎?!?!

原帖由 sandychanchan 於 09-10-2 18:46 發表
你地可以試下叫佢帶mask
即普通入醫院,sars 果d呢...

有朋友話無意中發現
真係細聲好多的
但原理唔係好清楚

反正個個屋企一定有mask
可以試下,一試無妨丫 ...

水晶宮

原帖由 Lillis 於 09-10-2 18:44 發表
我諗我都好明白你嘅處境, 但係, 我老公一d 都唔肥架, 仲要係好標準身型, 不過, 佢係鬼佬黎架, 所以, 咪唔知咁樣有冇關係。 只不過點都好, 我哋都只係想大家生活美滿些少啫.... 所以, 我都想知道嗰d 夾, 夾個大少少嘅 ...

唉!!! 我都好慘,唔夠訓,我c6又唔係好肥(肥肥地),179cm (175 lbs),但天生扁頭線大,我試過錄音比佢聽自己d鼻鼾, video 都拍埋, 等佢正視下個問題, 佢有時會有 15 - 20 seconds 冇氣吸的情況o

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Lillis: 我的情況和你一樣, 咁我會推醒佢, 叫佢打側訓, 咁就靜晒. 到而加已經唔駛叫, 只要我拍一拍佢, 佢就自動自覺打側訓.

別墅

之前我都係咁架, 以前只要佢打側, 面向佢嘅左邊, 佢就唔會點打鼻鼾, 而我係瞓佢嘅右手邊, 所以, 問題都唔係咁大住, 但係, 而家無論佢點瞓, 都扯到行雷咁, 今晚, 又要同佢瞓, 真係好擔心呀....... 我而家己經開始飲緊白酒, 希望今晚會有覺好瞓...... 我真係唔想再一個人瞓梳化呀....

原帖由 christmas6218 於 09-10-2 18:58 發表
Lillis: 我的情況和你一樣, 咁我會推醒佢, 叫佢打側訓, 咁就靜晒. 到而加已經唔駛叫, 只要我拍一拍佢, 佢就自動自覺打側訓.

水晶宮

原帖由 christmas6218 於 09-10-2 18:58 發表

我現在連拍佢打側訓都唔得o

禁止訪問

別墅

我老公又係甘
又快訓著鼻鼾又大
真係勁到起廳都聽到
個老爺奶奶已經成日三四點起廳唔訓大大聲傾計
個肚個b又開party 貢到個肚皮就穿甘
隔離果個又打鼻鼾打到打雷甘
無一晚好訓

象牙宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咦? 咁我既C6遲D可能打側訓都無用播, 我都要諗諗解決的方法.

首頁

尾頁

跳至