美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

民房

可否PM給我?謝!

公爵府

好媽媽勳章

pm 曬比大家啦, 如果去我果間時, 佢地sell 咩妳都唔好野, 佢地sell左妳唔野就唔會再sell, 所以唔似別的公司sell到妳死, 請放心.

我現在做左8次啦, 佢地次次都有題我我的package 就完叫我再開, 我和我d朋友/同事次次都話做完至再開, 佢地都冇比面色我地睇. 都ok 架
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

請問各位在診所或美容院做療程前,有沒有用儀器做皮膚分析或只是肉眼睇?

反黑意思,是否做完療程後,個斑仲深色咗?

大宅

Jamesmama,

Could you please PM me the information.

Thanks.

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 HinMami 於 10-3-3 15:43 發表
Jamesmama,

Could you please PM me the information.

Thanks.

HinMami,
已經pm左資料比妳啦, 上個月問返佢地攞返未做, 做左一次同做左8次d相作比較真係好大分別, 唔睇真係唔知改善左咁多, 因c6 laser facial 係慢慢改善的. 唔會有焦同傷口, 真係好安全. 連我d同事睇過都話.......乜妳以前咁樣衰咩? 哈~~~

有問題可以pm我.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

複式洋房

Jamesmama,

我本身皮膚外油內乾,咁做完咪仲乾,咁點算?
同埋我無斑,只係想收毛孔,無咁多面油,想面色均勻,有光澤,咁係咪都得呢?

我PM左你呀, thanks

複式洋房

原帖由 Jamesmama 於 09-12-29 09:40 發表
pm 曬比大家啦, 如果去我果間時, 佢地sell 咩妳都唔好野, 佢地sell左妳唔野就唔會再sell, 所以唔似別的公司sell到妳死, 請放心.

我現在做左8次啦, 佢地次次都有題我我的package 就完叫我再開, 我和我d朋友/同事次 ...

Jamesmama,

請 pm 醫生 診所資料給我好嗎 ? 我都想去試做 c6
同埋而家的價錢係點 ? thanks !

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 Vanessa_ 於 10-3-4 11:40 發表
Jamesmama,

我本身皮膚外油內乾,咁做完咪仲乾,咁點算?
同埋我無斑,只係想收毛孔,無咁多面油,想面色均勻,有光澤,咁係咪都得呢?

我PM左你呀, thanks

Vanessa

妳膚外油內乾係缺水現象, 妳要多d fu 補濕mask. c6 laser facial 可以做到面色均勻,有光澤的.

別墅

回覆 25# Jamesmama 的文章

jamesmama:

Please pm the information to me too, thanks.

洋房

Jamesmama,

原帖由 Jamesmama 於 10-3-4 11:58 發表

Vanessa

妳膚外油內乾係缺水現象, 妳要多d fu 補濕mask. c6 laser facial 可以做到面色均勻,有光澤的.

洋房

Jkmami,

原帖由 JKmami 於 09-10-2 21:26 發表

我係診所做C6 係一個package 5次, 但第三,四次已經差唔多無晒D斑, 醫生話之後可一,兩個月做一次作keep 住.

洋房

Jamesmama,

Could you PM Dr's information to me!

Thank you!

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Jamesmama,

Could you please PM to me the information?

Thanks!!!

首頁

尾頁

跳至