美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Jamesmama

麻煩你pm 資料比我.

謝謝

大宅

原帖由 Jamesmama 於 09-10-10 15:22 發表
今早去左做c6, 又係黃醫生幫我做, 佢地話15號會加價, 所以收想去試就快d book 啦, 至於加幾多佢地話仲未知喎. 報告完畢.

Jamesmama,

可唔可以 PM 埋比我呀?

Thank you!

複式洋房

Jamesmama,

可唔可以 PM 埋比我呀?

Thank you!

大宅

我覺得係睇下你既問題有幾serious lor
我只有少少斑,係眼肚.我做左3次c6,已經無晾
我係COSMXX度做
4月做完,到而家D斑都無出返黎.其實做完之後做好防曬,甘就OK嫁LA,唔洗KEEP住做嫁.打得LASER乾D皮膚會好乾既

伯爵府

原帖由 ookiinome 於 09-12-3 10:49 發表
我覺得係睇下你既問題有幾serious lor
我只有少少斑,係眼肚.我做左3次c6,已經無晾
我係COSMXX度做
4月做完,到而家D斑都無出返黎.其實做完之後做好防曬,甘就OK嫁LA,唔洗KEEP住做嫁.打得LASER乾D皮膚會好乾既 ...

Hi,
有冇人試過二氧化碳激光CO2 Laser?
去斑係咪C6 Laser好過CO2 Laser?

禁止訪問

洋房

Hi! Jamesmama,
Would you pm the info to me? Thanks

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Jamesmama 於 09-10-7 09:46 發表
我做開個間都係醫生做架, 第一次試做($300)已同我分析面上屬於乜野斑, 試做前仲同我影張相, 做後再影張相, 好明顯有改善所以我都JOIN 左佢地PACKAGE. 本來佢地介紹埋我做重點去斑仲可以比我考慮下次至JOIN, 不過第2 ...
hi jamesmama,

可否比個醫生資料我呀 ?

大宅

之前join個plan做六次激光去斑,但係做完哂d斑都仲有,dr.話個d係我本身入面既所以就算做幾多次都唔會無,有無人試過係咁呀,咩唔係可以清哂d斑斑架咩? 等我仲滿心歡喜以為從此可靚靚見人.

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 seesee1010 於 09-12-12 12:52 發表
Jamesmama

唔好意思呀, 我乜都唔識架, 想請問深層去斑(結焦果種)同C6最大分別係咩?

麻煩你pm 診所資料比我.

謝謝

另外, 咁多姊妹拎左資料, 有無人已經上左去做?share下你地大概做左幾多次呀.thx. ...

C6 Laser Facial

採用較溫和的能量在面部或頸部均勻掃射,打至皮膚微紅、微熱,全程約15~20分鐘。完成治療後塗上修復藥膏,有助降紅、保濕。整個療程大約30~45分鐘。療程後可以照常化妝、上班,完全不會影響日常生活!
做Laser 前後最少兩星期避免曝曬太陽、不可做果酸換膚、微針等療程。盡量塗SPF 30 或以上的防曬。每次療程至少相隔十日或以上。

C6 激光重點打班療程

根據不同種類色斑,選擇適當波長激光,採用較高的能量集中打在色斑位置,直至色斑的顏色加深或至少少結焦。結焦位置通常會在7~10天內退色或甩掉。
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

大宅

回覆 1# Jamesmama 的文章

Hi Jamesmama,

Can you PM me the information? thank you so much!

水晶宮

Can you pls pm me doc info? thx in advance!
原帖由 Jamesmama 於 09-12-13 08:55 發表

採用較溫和的能量在面部或頸部均勻掃射,打至皮膚微紅、微熱,全程約15~20分鐘。完成治療後塗上修復藥膏,有助降紅、保濕。整個療程大約30~45分鐘。療程後可以照常化妝、上班,完全不會影響日常生活!
做La ...
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

複式洋房

原帖由 Jamesmama 於 09-12-13 08:55 發表

做La ...

can you let me know the doctor's information, please ?

大宅

可以pm地址電話嗎??我都想試下

我之前都join過d彩光嘅course,第一次做完10次彩光後真係好ok,d斑無晒皮膚仲好左好多,點知半年後d斑出番再join就出事喇,唔單止無去到斑,仲令一d細細粒嘅變左一達達 再問個醫生,佢話賀爾蒙做彩光係有呢個風險

公爵府

好媽媽勳章

PM 曬比大家啦.
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 moominjoey 於 09-12-26 17:50 發表

可以pm地址電話嗎??我都想試下

我之前都join過d彩光嘅course,第一次做完10次彩光後真係好ok,d斑無晒皮膚仲好左好多,點知半年後d斑出番再join就出事喇,唔單止無去到斑,仲令一d細細粒嘅變左一達達:nau ...

彩光我就唔係好清楚, 不過做左c6 laser facial 就一定要防曬, 保持皮膚濕潤, 多d fu 保濕mask, 我到現在d斑都冇返來, 現在一個月做一次, 目的係另皮膚增生骨膠原.

大宅

Can you PM me the information? thank you !

大宅

pls pm me the info, many thx

禁止訪問

淡斑

首頁

尾頁

跳至