心聲留言

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 尋日去個fd屋企拜年...

我都係咁諗...不過都心涼...佢地打麻雀輸左2百幾~
哈哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

PinPin 寫道:
當時仲要係攪到好似係我唔岩冇比佢2個女wo!
因為我見過佢其中一個女~
最嬲係我有帶埋2個小朋友去ga!佢個仔都冇派比我2個小朋友!佢個仔知道我比埋佢2個家姐,仲夠膽指住老婆個肚問"呢個呢?!"~佢成家d面皮成尺厚ga!

好肉酸喎! 咁大個男人咁樣開口問人攞利是.

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

哈哈~果然,應了「天理循環」!!!
抵佢地呀!!!
咁就算啦~ 佢用幾十蚊賣出了自己既人格,你咪當自己拎了幾十蚊出黎睇「人格濺賣真人show」囉~

PinPin 寫道:
我都係咁諗...不過都心涼...佢地打麻雀輸左2百幾~
哈哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Childhood is journey, not a race.

子爵府

PinPin
If to me, I won't give them the laisee, just 1 time meet, no 2nd time to meet the same group, no need to entertain!!!

珍珠宮

我都係第1次遇到d咁既人咋~
不過諗真d...可能真係人地窮...
第1年結婚都唔派利是...有點兒那個law!~

大宅

d人咁厚面皮架~~
☆以上純屬本人立場☆

男爵府

我都覺得派單封就得,你老公又冇去!
呢班人咁小家,下次見到都扮唔識啦!駛乜唔好意思!

大宅

醒目開學勳章

同意...比我都會咁講啦!竟然佢咁厚臉皮,你唔洗怕佢喎!

別墅

大人大姐mud咁cheap ga!
[/url]

大宅

好老實講,你話我cheap都係咁話,我都試去朋友屋企,無情情多幾個小朋友,我都冇俾喎,講真,我唔係俾唔起嗰一兩封,而係我同你三九唔識七,你連句恭賀我嘅說話都冇,我係唔會俾架.就算有講,我極奇量都係俾一封$10,吓吓係咁,咁邊個俾返我吖 :evil:
如果連個大人都咁唔要面,我亦唔需要俾面佢,咪一係反問佢,咁又點呀?一係同佢講派晒啦,冇預會見到咁多人囉.
不過你個fd就真係超唔醒目.

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

子爵府

唔理佢邊個,一於唔派.

珍珠宮

嘜你個friend廿害你啊.有一大鵬貪心的親戚係到 真的無恥個fdD親戚

首頁

尾頁

跳至