使用意見

跳至

首頁

尾頁

別墅

大臣:以前的搜尋器幾時先返唻啊??

以前的搜尋器幾時先返唻呀??
依家呢個真係好唔掂呢@@ :evil:
幾時先可以推返出唻呵 :-|
tks
發明千千萬,起點是一問。禽獸不如人,過在不會問。智者問得巧,愚者問得笨。人力勝天工,只在每事問。

珍珠宮

2024年龍年勳章

Re: 大臣:以前的搜尋器幾時先返唻啊??

Please note 大臣's feedback on 20-1-2005 and it should be available within January-2005.
But now it is February-2005.

大臣 寫道:
抱歉讓各位困擾, 我們亦明白到各位的要求, 新的搜尋器正在安排中, 希望在這個月內推出, 相信到時一定不會讓各位失望.

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=174793&forum=31&13 <--- click

管理員

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 2016畫展勳章 夏天玩到顛 +3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

抱歉, 因為工程實在不簡單, 我們已全力以赴, 希望過完年會做好啦!(這個新年都要開工)
現在的國民很好招呼...

別墅

tks for yr reply.
期待中

發明千千萬,起點是一問。禽獸不如人,過在不會問。智者問得巧,愚者問得笨。人力勝天工,只在每事問。

別墅

仲未得
真係好唔方便呢

侯爵府

係咪用黎search topic架? 係啦, 我都覺得好需要呀, 版主唔該努力努力

大宅

我都覺得而家search topic好晒時間, 好難揾呀?

首頁

尾頁

跳至