跳至

首頁
12345...7

尾頁

禁止訪問

Re: 有無Я十零歲的準媽咪,吹下水呀!!

複式洋房

到時call你

大宅

Ivyl,

唔緊要啦...等你座完月先囉...同埋我地都可以就你...去d近你方便你既地方咪得囉 ...你而家精神好嘛?...小b又幾好嘛?...記得休息多d呀...因為座月真係幾緊要嫁! :-P

Brydon,

緊係冇問題啦...一定等埋ivy先啦 :mrgreen:

堯堯豬媽,

你唔好咁講啦...因為如果係...我都係老餅啦...我今年十一月都係25喇...同埋我都係成日去新城市嫁...你住邊嫁?...我就住錦泰呀...我個仔仔而家5個月大呀...
同埋我地約去街...你一定要到呀!
[size=small]Mason is my life! :-)[url=http://www.babyhome.com.tw/bb/56857][size=small]

禁止訪問

男爵府

Hello!各位媽媽,
可唔可以都侵埋我玩啊!
我都係住馬鞍山(剛搬來)!生阿女時就25,而家........

禁止訪問

男爵府

我已經28lu...........係未你地當中最"老"gar?
我囡囡已2歲半!

男爵府

pinky,

你放心啦,我諗最老o個個應該係我,已經30了

米雪兒1101/Brydon,

多謝你們等埋我呀.阿b今個星期日滿月,我諗大約要easter前後才可出來了.如果大家唔介意的話,我prefer新港城,因bb太細,我一個人只敢帶佢去d近o既地方

pinky 寫道:
我已經28lu...........係未你地當中最"老"gar?
我囡囡已2歲半!
[img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.5658369.16127.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.6133754.17923.jpg[/img] [img align=left]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067918.00228.jpg[/img][img align=right]http://bb5.babyhome.com.tw/UPLOAD5/82641/84971.7067921.91191.jpg[/img]

大宅

mavis-lee,

梗歡迎你啦! ...越多人越開心嘛! ...你係全職媽媽定在職媽媽呀?...你自己湊定有人幫你呀?

pinky,

welcome呀!!....yeah...越黎越多人喇...正 ...年齡只不過係數字者...最緊要岩玩同岩咀形嘛

ivy1,

好丫...咁到時我地約係新港城丫...時間就到時再約丫
[size=small]Mason is my life! :-)[url=http://www.babyhome.com.tw/bb/56857][size=small]

男爵府

Ivyl, 米雪兒:
你地bb都好細啊!gathering都好wor,我好耐無join gathering啦!但我怕我囡囡當左你地d bb係公仔咁玩!
新港城都好近我,我住Marbella!係全職媽咪!

複式洋房

Ivy,
你放心,有我陪你我都30啦!

米雪兒,
我哋越來越多人Gathering啦! 你有乜地點建議呀?

Pinky & Mavis,
歡迎你哋呀! 至於Pinky 你須唔須要接送囡囡返學呀?
我哋約閒日下午茶時間,有無人反對?
最重要唔記得問有無人要返工添?

男爵府

Brydon:
我囡囡而家o係樓下返緊think,如果我要出街都可以叫婆婆幫我接送佢返學!佢返下晝1:15-4:15,如果你地約閒日下午gathering我就唔可以帶佢出席啦!

禁止訪問

複式洋房

Pinky,
我哋可以約4:15p.m.後, 你囡囡讀嗰間好唔好呀?

大宅

pinky,

我bb而家5個月大喇...好開心你都係全職媽媽啦...yeah!...其實我想問下你...你覺得做全職媽媽辛苦嘛?...

Brydon,

係呀...我地黎越越多人喇...正呀:mrgreen:...至於地點...真係要唸唸呀...你地多數推bb車點係用咩帶呀? ...因為如果係就要唸個大d既地方呀...不過學你話...約平日會好d呀:-P

禁止訪問

複式洋房

Hi Mavis,
你得22歲咁快生仔,當你bb18歲,你都係40歲,真開心!你BB係boy or girl ?

Hi 米雪兒,
我係用手推車, 因為地點係新港城, 時間 : 4:15p.m. 大家可以嗎? 有無人須要趕時間返去煮飯仔先?

複式洋房

Hi Mavis,
唔記得問你住mos邊到? :mrgreen:

禁止訪問

複式洋房

去新港城tea, 你和Ivy係最近

首頁
12345...7

尾頁

跳至