心聲留言

跳至

首頁

尾頁

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

驚天大揭發: fafa原來係pinky_to

我一始只識呢個所謂單親既fafa,由佢大肚到生完,一共見過五次,其中二次係同埋朋友一齊同佢飲茶及拎野上去佢屋企.

自從有個Pinky_to係網上發放fafa不見了,我就即刻打電話去fafa個号碼度了解,點知聽電話個個話自己係Pinky,但當時我已感覺到她是fafa並不是Pinky,因為憑我見過佢數次及通電話,無論聲線語氣皆十分相似,不過因為事出突然唯有相信呢個電話裏既Pinky.之後我响BK發現Pinky個仔個名同fafa個仔個名係一樣,同埋响網上pinky個仔D相係我認得是fafa個仔(一共見過三次fafa抱住個仔見面).

一月頭我鼓氣勇氣上佢公司找呢個Pinky, 點知我認識的fafa走出來,我問佢點解會係你?佢要我出公司口講,跟住佢只係話我聽佢係pinky不是fafa,佢話因為佢倆個樣十分相似,所以有誤會,佢又問我何以知道佢係fafa, 我答:只要你伸出左手,我便能認出 (因為fafa左手手指頭是特別短及肥大,同右手係截然不同).之後佢再晤敢講其他野,淨你話自己口叫pinky! 於是我離開了!

1) pinky你當然叫做Pinky,因為這是你的真名,fafa只係你虛擬既人物,用黎呃我地BK媽咪.

2) pinky你話你同fafa個樣十分相似,我相信只有是孖生才會囉,你同佢只是平水相逢,加上手指頭既缺陷,你當我傻都唔好當我盲丫!

3) 有次pinky話fafa生日,我約左fafa去佢公司樓下食日本歺,出來的又係你,セ生日都可亂認???

4) 你話fafa借你屋企帶我上黎 ;同我十幾年老友既朋友,我都唔會俾屋企鎖匙佢帶D我唔識既朋友上去自己度啦! 跟本個屋企係你自己Pinky!!!!!

5) 我從來不認識呢个inky,亦無任何pm联絡,當日我上你公司找你,理應你也不認識我,為何你不感奇怪有一名女子突然找你嗎?你不是對号入座是什麽?

我並不是什麽有錢太太,,我送俾你BB野,大肚用品唔好計勒,另外俾你個十幾罐S26,係我用真金白銀同其他BK媽咪買架,你話個仔有奶廯,我去藥房買BBCream,你話個仔有唔舒服,我响你公司樓下買保嬰丹俾你,我以真誠待你如姊妹一樣,你就常我狗肺.你得二十歲女,幾時呃人呃到大呀!

我諗你為左設計呢個局都花左好多心思,好在有我呢D無聊人上門查証事實真相,否則可能可以呃曬全部BK媽咪既!

我並不懂得打中文字,為求揭開Pinky_to (fafa2042004)面紗,不惜買手寫板,揭穿Pinky_to呃人既衰野.

本人澄清上述一切乃親眼所見,絕無半隻字虛言!

Wacoal

民房

Re: 驚天大揭發: fafa原來係pinky_to

http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic_id=249837&forum=24&start=0&viewmode=flat&order=1

又一個自稱單親媽咪的人呃人.

Wacoal

實在太可惡

大宅

BK Milk勳章

估唔到咁多人係bk呃飲呃食,這個fafa係唔係呃話自己係單親叫你送野給她呀?而家穿左真係好啦,不過這個人比人識穿左重可以死撐架 ?-( ?-( ?-(
[img][/img]

男爵府

係呀, 這個fafa好過份!

等待驗證會員

自編自導自演...... ?-( :evil:

洋房

雖然我都係受害人之一,但都覺得下次都會再幫其他媽媽,因為我地永遠都唔會知邊個係100%真的,唔通人地有需要都唔幫咩!不過就唔會送錢or賣得的東西,最多送下開左封的尿片、奶粉、舊bb用品,盡量減低比人利用的機會
我係安嬰兒BB

民房

[size=large]工作地區:油X地
[size=large]公司名稱:文X村

[size=large]http://www.fotop.net/pinky

珍珠宮

wa...
佢都好cheap下wo!
仲要自己鬧自己,真係好野!!

等待驗證會員

佢真係有個TOPIC罵緊自己WO!?
咁衰KA ?-(
[size=medium]mymyso

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

如想睇fafa(pinky)張相,可到二手市塲,有佢大頭相,各位姊妹認住佢個嘜頭,想舉報此人,請pm我留電話.

伯爵府

真係要小心小心.

首頁

尾頁

跳至