跳至

首頁
12345...54

尾頁

子爵府

ya seems easier DD......
原帖由 bb1212bb 於 09-7-21 12:17 發表
唔錯唔錯, 唔吹得都睇得...

伯爵府

for instrument info :

http://www.lcsd.gov.hk/CE/CulturalService/MusicOffice/MusicTool/indexc.html#

原帖由 bb1212bb 於 09-7-21 12:10 發表
flute 是笛 ? 橫定直 ?

大宅

Hi ~~ All....浮個頭出黎先~~~

新版開張~~~
祝 賀我地三月羊B六年小學都聰明玲利, 快高長大, 身體健康, 聽教聽話, 樣樣精瓣瓣掂~~~~

加油~~ 加油~~
yy school 有無得送飯, 你得閒做o下密密送~~

benben..
唔使包, 好快轉書, 兩個幾月轉一本, 有D唔使日日用, 包書膠輕極都有重量...

男爵府

二代:
hi hi~ 你就好啦, 可以同亞囡一齊影畢業袍照, 我剛打電話去學校問, 佢地只會在台上著袍only, 我無得同亞仔影lu....

複式洋房

回覆 2# 潮媽二代 的文章

o岩o岩出左去買齊晒d書 loo

2代,
有得送飯...真係齋送果隻, 送完就要走, 無得陪食之餘連個飯盒都唔比攞走 (要個妹放入書包拎返屋企)......仲要山長水遠, 咪攪我 !

大宅

Mike,
自己租套...自己影.....我都係自己租jar..

1212,
愛心飯盒, 食完都留心D..hehe 唔係一程綠van到?

原帖由 Mike 於 09-7-21 14:06 發表
二代:
hi hi~ 你就好啦, 可以同亞囡一齊影畢業袍照, 我剛打電話去學校問, 佢地只會在台上著袍only, 我無得同亞仔影lu....

男爵府

二代,
1套有無得租?

或者0303 一齊租出來去park 影吓相

複式洋房

回覆 2# 潮媽二代 的文章

2代,
o個樹荒山野嶺, 無車直接去到學校, 搭咩車都要轉, 除非taxi, 一程$120 !!!! 由佢食下學校d 難食o既飯算數....

子爵府

ya me i would prefer to order lunch box...they can have lunch together happily...Principal suggests the parents to discuss the menu w kids....dont order for them w our own idea...better to consult kids' idea as well.

where is the location?
原帖由 bb1212bb 於 09-7-21 14:46 發表
o岩o岩出左去買齊晒d書 loo

2代,
有得送飯...真係齋送果隻, 送完就要走, 無得陪食之餘連個飯盒都唔比攞走 (要個妹放入書包拎返屋企)......仲要山長水遠, 咪攪我 ! ...

伯爵府

mike
re : 一齊去影相

我即刻唸到, 叫佢地一齊飛頂帽上天空, yeah

子爵府

re : 愛心飯盒
The rest said their also the 愛心飯盒, cos they r the 1/4 parents to those kids too. 365 days per years...kids have to stay in the school for lunch around 160 days....

子爵府

to....oscarma's place...
原帖由 benben 於 09-7-21 15:05 發表
mike

伯爵府

rabbit

我都會叫佢自己choose.

睇過個 sample menu, 好多字, 認得七八成都已經幾好.

吃番十個八個月, 順便可以識多幾隻字. 一舉兩得!!

當然, 最終都要由我審批啦!!
以免 pick 晒 d 無益食物!!

原帖由 rabbit 於 09-7-21 15:08 發表
re : 愛心飯盒
The rest said their also the 愛心飯盒, cos they r the 1/4 parents to those kids too. 365 days per years...kids have to stay in the school for lunch around 160 days....

大宅

mike,

租一套無問題 $120/week..

原帖由 benben 於 09-7-21 15:05 發表
mike

男爵府

rabbit,
Mr 1212 & Mr Tse 免費wor

1212 & 3,
好唔好jet ?

複式洋房

rabbit,
翠林村...

複式洋房

mike,
你要用番同一個tone 去問下mr 1212 & mr tse....一定得

原帖由 Mike 於 09-7-21 15:14 發表
rabbit,
Mr 1212 & Mr Tse 免費wor

1212 & 3,
好唔好jet ?

男爵府

1212,
我年老色衰,ng work lor
不如我派我家小姐出馬, 叫聲 <叔叔抱抱> +

子爵府

benben
hahahaha....final decision maker. Yes...Principal said sure they love the snacks...

re : location
ic..... should have minibus to there from MTR....
原帖由 benben 於 09-7-21 15:10 發表
rabbit

我都會叫佢自己choose.

睇過個 sample menu, 好多字, 認得七八成都已經幾好.

吃番十個八個月, 順便可以識多幾隻字. 一舉兩得!!

當然, 最終都要由我審批啦!!
以免 pick 晒 d 無益食物!!

...

男爵府

Mike,
我哋都係自己租 出去影咋!

benben,
唔知點解佢哋知/識拋帽呢? 好在學校準備咗每人一頂畢業帽.

原帖由 Mike 於 09-7-21 14:57 發表
二代,
1套有無得租?

或者0303 一齊租出來去park 影吓相

首頁
12345...54

尾頁

跳至