夫婦情感

跳至

首頁
12345...10

尾頁

禁止訪問

Re: 介唔介意老公識你之前叫過雞?

翡翠宮

我當然超級、極度、非常介意喇!!!
我係一個好小器的女仔,我根本就唔鍾意d有前科的男仔,我連佢有女朋友都唔鍾意,如果佢同以前女朋友咩咩過,我都會介意都死,估況叫過雞,講真句幾愛佢都係假,不過,我根本就唔會鍾意呢d咁的男仔,如果婚前佢無話我知,係婚後我先知,我一定會選擇離婚,因為我實在接受唔到,亦都無辦法令自己接受~~~
好在,我honey唔單上無叫詔雞,連情史都無,非常純情,我都放心d :mrgreen:

翡翠宮

我見有d媽咪話無得介意,因為嫁左比佢,又咸左成晚,又要半年先平伏~~~
我想問下,你地係咪婚後先知???婚前你地無刻意提起or已經問過,但佢唔認,係婚後先認???
我個人覺得如果係前者(即婚前雙方都無刻意提起)都還可以說得過去,但如果係後者(即婚前已經問過,但佢唔認,係婚後先認)呢d男人根本就有心講大話,同氹個女仔嫁比佢無乜分別~~~

(以上只係個人意見,絕無針對,如有得罪請見諒)

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我唔會介意佢以前既事,事情已經過去,而且又係未結識我之前發生,我老公亦都唔會介意我既過去。

禁止訪問

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

小manman,

我未結婚之前已經知道哂我老公以前既嘢,但係我相信佢會係一個好丈夫、好爸爸,所以我嫁咗比佢,到而家六年,囡囡都五歲大喇,我仍然對佢好有信心。

其實你都唔需要咁極端,因為凡事有兩面睇,就算佢以前做過呢嘢樣,並唔代表佢將來會去做,有好多男人結婚之前未做過,但係婚後又咪係一樣照去。

你未結婚有好多嘢你唔了解,離婚唔係一件咁簡單既事。

子爵府

好媽媽勳章

其實我介意我老公識我之前叫過雞...不過如果我真係鍾意佢既...我就唔會左介意...而且識我之前叫雞...識左我之後唔叫咪得囉...

[url=http://lilypie.com][img]

翡翠宮

stkyo:
每個人接受的程度都唔同~~~
我自己知自己事,問心講句,我真係接受唔到,因為我極介意我honey識我之前做過呢d咁的野,如果一早比我知道,我根本唔會鍾意呢d咁的男人~~~
而且,婚後佢會唔會做,將來的野無人會知,但婚前佢做過呢d野就係一個事實~~~
雖然我未結婚,但我知道如果比我知道佢識我之前做過呢d野,根本就已經徹底破壞左我地的關係同我對佢的信任,我根本就唔會再同佢行埋,有名無實的婚姻關係又有乜意思呢???

侯爵府

Very mind.
:-D :-D :-D :-D

象牙宮

小manman,

當然,每個日接受程度有唔同,亦都一樣,將來既野無人會知,所以我哋咪要對自己既另一半有信心。

我本人覺得愛係無限既,愛可以包容一切,包括佢既過去。

其實我唔係想改變你既bottom line,只係想講有時D嘢有兩面睇,多D係唔同角度睇,個答案都會有唔同。
雲師奶 該用戶已被刪除

男爵府

都話老公識你之前囉, 佢之前又點知會識到你啫, 而家對你專一咪得囉.

男爵府

我知佢唔會....佢成日話d妓女比咁多人咩過好dirty喎!

複式洋房

PinPin 寫道:
我寧願成世都唔知....
知道我會發癲~

Me too.... :-|

子爵府

mind :evil:

複式洋房

佢肯坦白認既話,
都會勉強原諒佢既,
不過都唔係好願架

民房

極之介意

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

別墅

stkyo 寫道:
小manman,

當然,每個日接受程度有唔同,亦都一樣,將來既野無人會知,所以我哋咪要對自己既另一半有信心。

我本人覺得愛係無限既,愛可以包容一切,包括佢既過去。

其實我唔係想改變你既bottom line,只係想講有時D嘢有兩面睇,多D係唔同角度睇,個答案都會有唔同。

我都覺得係.
佢宜家幾咁好都唔代表將來一定好好.,阿媽成日話未到死一刻都唔知老公係唔係真係好.真係好o岩架!!!

其實如果係未一齊之前我諗唔會話太介意.咁那時佢未識我嘛.當然這是不對.但是最重要係佢識左我之後係點囉!

anyway 其實如果男人真係愛自己.我估佢自己都會好後悔!不過好在我同男朋友行左咁多年.我知佢一年無做d 咁曳曳的事!咁多年我地都仲 super sweet 架!
大家好!~~~我是阿包子~~~ 阿包子個阿~~~ 阿包子個包~~~ 阿包子個子~~~ 謝謝~~~ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

複式洋房

各位, 請聽下我既分享, 係我同我老公拍拖之後先知, 係佢個fd同我講既, 其實我非常介意, 因為我都係女人, 當時我老公好年輕, 我心諗你泡條女我都冇咁嬲呀, 你地話係咪先?但係我問佢既時候, 佢又好誠實咁答我喎, 真係吹佢唔漲! 但我相信每人都會有過去, 我寧願嫁比一個男人佢咩都試過晒(咁當然係識我之前啦), 都唔寧願嫁比一個乖乖仔, 你地都知個個男人都咸家啦, 如果佢未試過既野, 佢地會成日心絲絲想去試, 姑勿論佢夠唔夠膽或者有冇機會去試, 但如果佢試過之後佢都肯結婚, 咁我相信佢係真心願意為你定下來, 你地認唔認同? 請分享!

首頁
12345...10

尾頁

跳至