自由報料

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

大宅

我阿仔今年9月入小一, 全套上學期既書都要$1,400 (已82折). 對佢入中一, 咪要我成份糧買書

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

亞仔升小五$24xx 肉都赤埋mouth:

子爵府

原帖由 kingkingmui 於 09-7-10 10:27 發表
我阿仔今年9月入小一, 全套上學期既書都要$1,400 (已82折). 對佢入中一, 咪要我成份糧買書

中學教科書,有冇多過9 折

大宅

原帖由 168148 於 09-7-10 11:37 發表

中學教科書,有冇多過9 折

我個女升中一,今年全set新的要$4200(好貴呀!)

大宅

我個女學校尋日派左書單,升中二,全新要成3000蚊呀,我舊年都係同佢搵舊書咋,全部舊書加全新作業大約五分之二價錢左右,所以今都會繼續去買舊書,請問bk有冇一個專用topic係for我地d家長買賣舊書架?
豬仔兔

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 豬仔兔 於 09-7-10 13:53 發表
我個女學校尋日派左書單,升中二,全新要成3000蚊呀,我舊年都係同佢搵舊書咋,全部舊書加全新作業大約五分之二價錢左右,所以今都會繼續去買舊書,請問bk有冇一個專用topic係for我地d家長買賣舊書架? ...

係初中教育果邊!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

So expensive.

等待驗證會員

我個仔升F.1, 有幾科要開左學先決定買乜書,齋買其餘果D, 都要$3000

伯爵府

$1400 唔貴

我個仔都要 $3300

請問那兒有 82折
學校書商提供 / 出面書商提供呢 ?

原帖由 kingkingmui 於 09-7-10 10:27 發表

禁止訪問

大宅

唔怪之得啲人都唔夠膽生仔呀,真係仲慘過供樓

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

鬼咩...政府又唔監管..d書商又無良..本書修改下chapter no...又叫改版...真係搵笨

瑪瑙宮

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

亞仔升中一$2000 肉都赤埋

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

我仔仔升中一,書就要$2500,仲有其它野,計計埋埋要成$5000

首頁

尾頁

跳至