潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人都係order左bikenstock shoes?

shirley...請問幾時有貨...又話12月10日到有...依家都20th啦...e_mail你又無回...請見字快回覆...謝謝

洋房

Re: 有無人都係order左bikenstock shoes?

X_Tine 寫道:
shirley...請問幾時有貨...又話12月10日到有...依家都20th啦...e_mail你又無回...請見字快回覆...謝謝

shirley,

無晒消息!why?

男爵府

Re: 有無人都係order左bikenstock shoes?

因我到依家都未收到d鞋, 我已經日日都出e-mail俾德國果邊, 但佢地未覆我, 如我有進一步消息我會第一時間覆你地.

別墅

bb1015, ntd w/ tks. hope to hear the updated del very soon.

洋房

bb1015 寫道:
因我到依家都未收到d鞋, 我已經日日都出e-mail俾德國果邊, 但佢地未覆我, 如我有進一步消息我會第一時間覆你地.

bb1015,

如果仲未有消息,咁係唔係可以cancel order, 退返

別墅

I already rec'd the call from bb1015 last week end & immed picked up the shoes before holidays.

You may call bb1015 to get the delivery update.

男爵府

bb1015

我之前經你訂咗3對2005年款嘅apillio,嗰陣時話要1月先有貨,請問大約幾時會有?

男爵府

Hi Kiu Kiu,
如訂是2005年款要1月尾先有貨.

男爵府

bb1015

唔好意思,想問吓有冇消息知幾時會有2005年款嘅apillio
鞋呀?因為你之前話1月尾有貨。

男爵府

熱血勳章

bb1015,
我都記得你之前講過05年款會1月有貨, 所以我冇搵你, 不過見呢個topic又講2句咋. 係唔係d鞋到左既話, 你會directly call我地架?

男爵府

hi,
德國果邊話2005年第一輪的鞋已於1月31日寄出, 但現在尚未收到, 如我收到鞋會第一時間聯絡你地.

複式洋房

bb1015 寫道:
hi,
德國果邊話2005年第一輪的鞋已於1月31日寄出, 但現在尚未收到, 如我收到鞋會第一時間聯絡你地.

Hi BB1015
如果你再訂鞋記得通知我 :mrgreen:
再一次多謝你幫我訂鞋

阿細

男爵府

bb1015,
我都有興趣訂鞋 !! 會再定嗎 ,幾耐會有貨 ?

大宅

終於等到有好消息喇
有的話第一時間通知我地交收地點,再次謝謝你幫忙!

複式洋房

bb1015,

D鞋到貨後記得call我呀~
thx!!

男爵府

bebeyan 寫道:
bb1015,
我都有興趣訂鞋 !! 會再定嗎 ,幾耐會有貨 ?

我都有興趣,想知咩價錢~請pm我,thx

子爵府

瞓得好勳章 環保接龍勳章

我又想知幾$$左右同有咩款呀....可以pm我嘛??
thx~~

大宅

i also want to know the price & the style, pls kindly pm to me! Tks a lot!!!
我家有2個寶貝

男爵府

我收唔到pm????係唔係唔幫人訂喇?

男爵府

你地如有興趣, 我都可以幫你地訂, 你地可pm給我資料, 我再覆你地.

首頁

尾頁

跳至