自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我更鍾意呢句「行到山窮處,坐看雲起時」
努力咗,都係只到盡頭,不如先唞唞
當身邊一切變成灰色,唔到自己再做主,不妨放下自在,等個天話到俾我知有咩option俾我,再算

Campenella    發表於 24-4-22 15:59
Cinken    發表於 24-4-22 14:17
SiuBBee    發表於 24-4-22 13:50
20170101    發表於 24-4-22 13:18

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Jane1983 發表於 24-4-22 12:00
回覆 Charlotte_mom 的帖子

都係,謝謝。

人生總是有起有落,共勉之

Jane1983    發表於 24-4-22 12:05

王國長老

Jasmine-4711 發表於 24-4-22 14:16
好句

如盡晒力都得不到想要的結果時,

對對對,就係呢個心態
今次衰咗,點知下一次會唔會更順利?
面對生老病死,控制不了心痛難奈,與其loop 死自己,不如放空
有時的確要等個天安排,但自己應做嘅準備也不能少

王國長老

Kittymummy 發表於 24-4-22 13:46
叫句正

四爺教㗎

王國長老

wan_sosin 發表於 24-4-22 16:40
我明呀,我好明,我其實不育,當初見到朋友遲過我結婚,早過我有細路,我眼淚在心裏流。
到我領養咗我個仔 ...

JM你好犀利,祝你以後一家幸福

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊