影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

最後一集麻麻地
好似夾硬搵野黎做咁
呢套都係開頭好睇d

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

andyan324 發表於 24-5-8 07:54
最後一集麻麻地
好似夾硬搵野黎做咁
呢套都係開頭好睇d

咁快睇左啦
呢排啲劇,都係有頭無尾,個尾爛爛地

珍珠宮

stagea 發表於 24-5-8 08:07
咁快睇左啦
呢排啲劇,都係有頭無尾,個尾爛爛地
...

我一集已經分開左幾次睇
反而男2女2結局有d出奇

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

andyan324 發表於 24-5-8 08:10
我一集已經分開左幾次睇
反而男2女2結局有d出奇

本身男主又唔算吸引,女主啲戲又馬馬,仲有酒店劇情copy feel,係爭啲。

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

最後一集麻麻地
好似夾硬搵野黎做咁
呢套都係開頭好睇d

我14之後棄左

珍珠宮

mcyw888 發表於 24-5-8 09:22
我14之後棄左

咁都唔捱埋個結局
因為善宰出現了

翡翠宮

BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

andyan324 發表於 24-5-8 11:03
咁都唔捱埋個結局
因為善宰出現了

你係我心裏面既蟲蟲

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

最後一集麻麻地
好似夾硬搵野黎做咁
呢套都係開頭好睇d
最後一集我仲有 2/3 集未睇, 分左幾次睇都未睇完, 毫無動力
[img=500,400][/img]

琥珀宮

miu~miu 發表於 24-5-8 12:02
最後一集我仲有 2/3 集未睇, 分左幾次睇都未睇完, 毫無動力

夾硬頂

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-5-8 12:44
夾硬頂

頭先 lunch 諗住睇埋佢, 點知見到個 list 又神推鬼 own 咁 click 左第D 睇

琥珀宮

miu~miu 發表於 24-5-8 14:16
頭先 lunch 諗住睇埋佢, 點知見到個 list 又神推鬼 own 咁 click 左第D 睇
...

呢排無乜劇睇,去左睇何伯單case

珍珠宮

stagea 發表於 24-5-8 14:32
呢排無乜劇睇,去左睇何伯單case
我只睇 post 見到, 無睇片, 喱兩日好似好熱話

琥珀宮

miu~miu 發表於 24-5-8 14:42
我只睇 post 見到, 無睇片, 喱兩日好似好熱話

全城熱話

珍珠宮

stagea 發表於 24-5-8 14:43
全城熱話
剛見到原來係第三婚 好厲害

琥珀宮

miu~miu 發表於 24-5-8 14:48
剛見到原來係第三婚 好厲害

係囉,仲好多馬頭
非富則貴

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊