烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

民房

唔知各位JM有無試過嗌呢間soulfreecafexx, 真係人生最差經驗

第一,間公司遲到,話同日太多單,遲到唔好意思,我地亦無追究,教埋佢點黎,最後比原本約定嘅遲45分鐘先送到

第二,食物8盒有冷盤熱盤全部放一袋,運送期間無任何保溫盒/袋包住,錫紙盒全部嚴重變形並且食物餸汁溢出並漏到袋外,極不衛生。佢地亦承認其擺放方式欠佳及司機只吊在掛勾並不妥當。

第三,收到食物後我地即聯絡商家,協商其間曾表示係佢公司犯錯,並承諾於whatsapp中交代全數退款,但事後又唔承認電話對話中的內容,表示很難判斷是否人為之失導致,又拒絕按電話承諾作出退款。

第四,該公司我表示我電話號碼為詐騙電話,而經本人查核,本人號碼實於接受該公司到會並反映有問題後始被人上傳為詐騙電話,此事後亦無再被人舉報,時間吻合的程度令人質疑。

第五,無視客人賠償要求並反指客人只要求退款為詐騙,未知該公司憑甚麼要求和堅持只可再安排同一份量餐點,並強制要求客人接受,難道要因為你可以再送即時再補辦一次gathering?然後又憑乜再次比機會你地?同你有親一定要再比機會?

第六,公司一開始承認錯誤,態度還好,之後又反轉豬肚,好彩本人家中有閉路電視能錄到對話內容,才能證明他們雖聲稱自己"並非如網上其他到會一樣"不負責任。

最後,我地已經就以上事件上報咗海關同埋消委會,希望各位JM唔好好似我咁,比哂錢仲要比人report係詐騙,真係貼錢買難受!

民房

返到屋企貼返圖比各位JM睇
真係嬲到喊

複式洋房

多謝分享,下次會小心

民房

補咗圖片,預咗追唔返黑店啲錢,希望各位JM小心!!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊