自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

做緊一份pt想揾多份,但人工低過而家個份頗多,但想做好耐既,會否很傻?心中十五十六
求意見

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

為錢定為興趣
後者吾係用錢衡量

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

想做好耐…咪滿足下自己,又唔係做一世!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Irene_Lo 發表於 24-2-25 16:21
做緊一份pt想揾多份,但人工低過而家個份頗多,但想做好耐既,會否很傻?心中十五十六
求意見
...

搵多份Part time既原因係咩先?如果係搵錢既就唔會做Part time啦,即唔等錢洗,如果自己鐘意既會做

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔會, 去做吓先反正你想試左好耐

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

ilovematthew 發表於 24-2-25 16:31
搵多份Part time既原因係咩先?如果係搵錢既就唔會做Part time啦,即唔等錢洗,如果自己鐘意既會做
...

揾多份

象牙宮

回覆樓主:

唔辛苦,又或者唔使車費,我唔介意低人工

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Irene_Lo 發表於 24-2-25 16:21
求意見
...

反正係揾多份,而且仲想做好耐!我覺得試下無懷!襯仲有能力,唔好比自己一個遺憾!做過唔啱,最多唔做

公爵府

做緊份時薪得正職一半的PT,純粹興趣

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊