影視娛樂

跳至

首頁
12345...39

尾頁

珍珠宮

doraemonfifi 發表於 24-3-2 00:09
好睇呀!
不過有時拍得南珠姐有啲老同有啲大份
女主同老公都有明顯年紀相差

早晨啊

第一集幾緊凑,南珠姐同佢老公都好戲,佢老公喊住幫個仔搞死亡證,真陰公,佢哋個仔好得意。

第一集最高收視6.6,全國5.3,首都圈5.4,個頭開得唔錯,對家財閥都跌返去個位數字。

公爵府

은우수호 發表於 24-3-2 06:52
早晨啊

第一集幾緊凑,南珠姐同佢老公都好戲,佢老公喊住幫個仔搞死亡證,真陰公,佢哋個仔好得意。

未睇,不過見評論都話女主演技好‘’得‘’,劇情好多伏線,應該靠譜

珍珠宮

cew 發表於 24-3-2 07:23
未睇,不過見評論都話女主演技好‘’得‘’,劇情好多伏線,應該靠譜
...

今早第二集搶先播,生肉
https://youtu.be/_a6obR3a1zc?si=p5MbEnsujExPwuaG

中字
https://b23.tv/Kob1s3u

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

上左啦...

珍珠宮

stagea 發表於 24-3-2 11:41
上左啦...

昨晚睇咗,南珠姐曬演技

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

은우수호 發表於 24-3-2 12:12
昨晚睇咗,南珠姐曬演技

上埋今晚個集一齊睇先...

珍珠宮

stagea 發表於 24-3-2 12:18
上埋今晚個集一齊睇先...

下個星期會好忙,周六晚要追兩套。
一套催淚、一套爆笑

琥珀宮

은우수호 發表於 24-3-2 12:33
下個星期會好忙,周六晚要追兩套。
一套催淚、一套爆笑

呢個星期得閒到我,仲去睇埋日劇

珍珠宮

stagea 發表於 24-3-2 14:12
呢個星期得閒到我,仲去睇埋日劇
我都冇乜嘢特別要追,
係睇緊「迷宮飯」

珍珠宮

今晚第二集劇照.

琥珀宮

은우수호 發表於 24-3-2 15:46
我都冇乜嘢特別要追,
係睇緊「迷宮飯」

追緊低谷醫生同日劇忍者之家,仲有套婚後事

琥珀宮

은우수호 發表於 24-3-2 15:47
今晚第二集劇照.

剛才係S牌鞋又見到銀優廣告

珍珠宮

stagea 發表於 24-3-2 15:52
你指舖頭? 抑或電視?

近排係旺角地鐵E出口, 有韓國旅遊年大使車銀優嘅poster.
不過之前有韓國人去日本, 又係見到相同嘅宣傳poster, 笑言話韓國旅遊局嘅廣告誇大失實, 因為就算去到韓國, 都唔會周圍都見到車銀優(唔係周圍有靚仔.)

琥珀宮

은우수호 發表於 24-3-2 15:58
你指舖頭? 抑或電視?

近排係旺角地鐵E出口, 有韓國旅遊年大使車銀優嘅poster.

S牌鞋代言人,舖頭既電子顯示屏彈左銀優出嚟,我立即走埋去

珍珠宮

stagea 發表於 24-3-2 16:04
S牌鞋代言人,舖頭既電子顯示屏彈左銀優出嚟,我立即走埋去
...
哦......
銀優代言咗S牌一年幾, 我經過S牌10次, 都未必睇到一次廣告.

琥珀宮

은우수호 發表於 24-3-2 16:06
哦......
銀優代言咗S牌一年幾, 我經過S牌10次, 都未必睇到一次廣告.

我好彩

複式洋房

은우수호 發表於 24-3-2 15:47
今晚第二集劇照.

期待第二集

珍珠宮

Parisienne123 發表於 24-3-2 17:48
期待第二集

個頭開得幾好,係倒敘!有唔少伏線。

我覺得個細路被撞,唔係意外,係有預謀。

同埋個被告又係姓權,但官網人物表又冇提佢同權善律有關,我覺得佢哋係有關係。

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

女主仔仔好可愛, 又靚仔
[img=500,400][/img]

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 24-3-2 15:52

我早兩日經過見唔到
[img=500,400][/img]

首頁
12345...39

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊