3歲或以上

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好多家長真系好衰,學校手足口爆發,都未好翻就比小朋友翻學,惹比其他人。我仔尋日病,老師話佢地班尋日同班有人手足口病。其他小朋友咳又唔帶口罩翻,病左未好翻又帶去公園,第日同佢玩個啲小朋友個個發燒無翻學,真系服左……

別墅

咁離譜

大宅

呢d家長真係自私

大宅

CICE藍 發表於 24-2-6 09:55
好多家長真系好衰,學校手足口爆發,都未好翻就比小朋友翻學,惹比其他人。我仔尋日病,老師話佢地班尋日同 ...

我囡讀個間,寫明手足口要停課,要醫生寫紙證明康復及可返學先俾返學,全班即刻帶曬口罩,隔離一星期冇得出playground d共用設施玩,學校做到足,好彩d 家長都好自律

複式洋房

好多家長真系好衰,學校手足口爆發,都未好翻就比小朋友翻學,惹比其他人。我仔尋日病,老師話佢地班尋日同 ...
我仔仔都俾人傳染過,真係冇得避!朋友推薦我俾雅培保兒加營素仔仔飲,估唔到仔仔好鍾意飲,同真係冇再咁易病,開學到而家好多同學仔都病左,佢都冇事

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

自私

有啲有發燒,食左退燒藥
學校門口check唔到有發燒就返左學
不要從別人的嘴裡去認識我

珊瑚宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

自私無品

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊