網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

唔洗太大個, 用電可以慢慢炆, 屋企有老人家想炆淋D, 謝謝

象牙宮

微压锅
燃气电磁灶通用
微压锅本身就无法解决“快”

电压力锅
插電

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

微压锅
燃气电磁灶通用

电压力锅
插電

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

理性討論交流者。

象牙宮

微压锅本身就无法解决“快”微压锅不仅锁住营养,而且可以快速烹饪,孩子特别喜欢吃

理性討論交流者。

子爵府

本來想買個高壓鍋, 要黎炆蓮偶湯,
但諗起長老咁冇記性, 都係唔敢擺個高壓鍋起屋企
1號閑人: 外汇牌价再加1.5%手續費,簡化了的公式: 101.5/"港币现汇买入价"

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

蘇泊爾,電壓力鍋,跟兩個鍋,一個塗層煮飯粥,一個不銹鋼煲湯同炆野既,你搵下

男爵府

oceandeepsea 發表於 24-1-24 10:44
蘇泊爾,電壓力鍋,跟兩個鍋,一個塗層煮飯粥,一個不銹鋼煲湯同炆野既,你搵下
...

請問係咪呢款? 你有無用過? 如炆野用壓力係咪禁個製就可以? 我主力都係想炆餸淋d,謝謝
attach0/tmp/php4YUpZw

公爵府

回覆樓主:

我在香港買用這个的、 好用. 放晒落去、 按制就得、炆要2小時. 其他店会平些 https://item.m.jd.com/product/10076582741280.html?gx=RnAohzYdNWWQy5hZ_sA9&gxd=RnAoxmYMajbfn55B_YAjXZJvCCtzl9E&ad_od=share&utm_source=androidapp&utm_medium=appshare&utm_campaign=t_335139774&utm_term=CopyURL

男爵府

Yeelim 發表於 24-2-1 10:26
我在香港買用這个的、 好用. 放晒落去、 按制就得、炆要2小時. 其他店会平些 https://item.m.jd.com/produc ...

謝謝

珊瑚宮

回覆樓主:

依隻買比人用,我玩過幾次,3L煲湯細左d,煮飯炆野岩
attach0/tmp/phpw2zj9n
attach1/tmp/php02Knfa

珊瑚宮

回覆樓主:

選炆野撳掣就得,個蓋要鎖死,開頭會加壓,炆完又會放氣

首頁