美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

想請教下各位有冇一種Hifu 係可以3個月 or 6個月一次呢?35+
有做過 Ultra V hifu,有效的,但要1/2個月就要補一次先keep到,但最近轉了新工太忙了,開始安排唔到時間做機😂

ulthera 做過一次太痛,唔敢再做了.....

象牙宮

katie99 發表於 24-1-15 23:25
想請教下各位有冇一種Hifu 係可以3個月 or 6個月一次呢?35+
有做過 Ultra V hifu,有效的,但要1/2個月就 ...

Ultra V hifu

多少發數?
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

男爵府

有做過 Ultra V hifu,有效的,但要1/2個月就 ...

Emface /softwave算唔算hifu?我見價錢和時間都係兩者之間

複式洋房

Emface 好似多人做

別墅

我做開醫生機Twinkle Hifu 效果好而且比以前吾痛

複式洋房

有冇sis 做過Stella Duo 呢?話係韓國機又不痛

可以keep到1個月?

複式洋房

回覆 Babyt_ 的帖子

Hihi sis
甘要幾耐做一次呢呢隻機?你做開幾多錢? Tks!

象牙宮

katie99 發表於 24-1-18 15:24
有冇sis 做過Stella Duo 呢?話係韓國機又不痛

可以keep到1個月?

韓國Stella Duo無針埋線
2~3個月一次 
下顎線下垂,雙下巴,6。0= MUST。
足夠發數,能量才有效。
發數太少。能量低。效果 ?思考下。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

開心吸收勳章

比較少人提水原共生, 其實又係無痛又做到hifu效果. 如果樓主35+應該仲適合, 因為傳統Hifu做完會好乾, 水原共生就做埋保水, 一舉兩得

禁止訪問

象牙宮

Babyt_ 發表於 24-1-16 12:19
我做開醫生機Twinkle Hifu 效果好而且比以前吾痛

Twinkle Hifu
首次體驗價$3***,會做曬全面、額頭同頸,不限發數。

理性討論交流者。

複式洋房

Ulthera 搽咗麻膏係咪冇咁痛?

別墅

ricenoodle 發表於 24-1-20 11:32
Ulthera 搽咗麻膏係咪冇咁痛?

都有感覺嫁
不過值得

男爵府

CLAMAN 發表於 24-1-19 15:12
比較少人提水原共生, 其實又係無痛又做到hifu效果. 如果樓主35+應該仲適合, 因為傳統Hifu做完會好乾, 水原 ...

請問知唔知水原共生大約幾錢呀?

象牙宮

水原共生 CLINICZ
水原共生 MEDILASE
MDS 提拉膠原激活
PTLI 激光水脈導入

CLINICZ & MEDILASE HBS集團
720 Scan Genius 輪廓膚質檢測系統, 每個女人一生人最少做一次的事!
你想改善的問題 (可選多項)皮膚鬆弛 乾燥缺水 毛孔粗大 凹凸洞 下巴
幼紋/乾紋 膚色不均 膚色暗啞 黑頭粉刺 色斑雀斑

720 Scan Genius 輪廓膚質檢測系統,每個女人一生人最少做一次的事! (youtube.com)
察視評估后, 需要改善。 主理醫生的審美觀及技藝 進行醫美整容???

檢測系統 係值得做下。整容改善? 又是另一个問題。

2024 改成
VisionZ皮膚分析,了解皮膚現時狀況,然後再配合鑽石 4C肌膚評鑑基準,進一步預視肌膚輪廓未來狀態
1️⃣療程第1步會用最新「輪廓提拉科技MDS」深度提拉筋膜層,同時激活膠原增生
2️⃣第2步就係「 PTLI激光水脈導入」為皮膚細胞深層注水,養活膠原
3️⃣第3步利用Healight 830修復光譜,將嚴選的生長因子、 肽因子、修復因子,深層滲入肌底,毛孔即時邊細緻

理性討論交流者。

大宅

開心吸收勳章

smallabby 發表於 24-1-22 08:45
請問知唔知水原共生大約幾錢呀?
我自己係買PACKAGE,姐係可以得閒又揀其他做, 我第一次係做試做under 4000, 你可以去佢官網whatsapp直接問

別墅

回覆 katie99 的帖子

3個月一次 3千幾

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊