美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

最近睇既幾個美容谷,都係度推緊藍銅勝肽treatment話有得緊緻liftup同減淡深紋,有botox既效果,不過全天然
我成日都被人話下巴d肉多到無頸咁,零面部輪廓,見到呢部機好心動好想試,有人試左未

象牙宮

LukaLuna 發表於 23-12-8 17:11
最近睇既幾個美容谷,都係度推緊藍銅勝肽treatment話有得緊緻liftup同減淡深紋,有botox既效果,不 ...

當人的体脂率 高,胖子容易双下巴。

下巴d肉是脂肪垫
射频、超声刀等光电类仪器 解决松弛和脂肪垫下垂导致的双下巴,效果比较明显。
減法。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

大宅

LukaLuna 發表於 23-12-8 17:11
最近睇既幾個美容谷,都係度推緊藍銅勝肽treatment話有得緊緻liftup同減淡深紋,有botox既效果,不 ...

宜加真係好hit, 我堆facial jm全部轉晒做哩個療程, 我都book左了

別墅

兔子小姐 發表於 23-12-11 16:09
宜加真係好hit, 我堆facial jm全部轉晒做哩個療程, 我都book左了

可以pm ?thanks

大宅

我做開facial間bmf都有得做藍銅胜肽treatment
做完一邊塊面真係拉左上去噤嫁
真係少少似打完botox
但感覺細好多好多

大宅

美容產品就聽過下,但facial無聽過,個原理係咩?

大宅

YUU_149 發表於 23-12-12 15:33
美容產品就聽過下,但facial無聽過,個原理係咩?

好似係用微針導入藍銅胜肽精華液
一下吸收到肌底,唔係只停留表面
不過真係想知多d就可以search下bmf 藍銅晶鑽

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊