美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

以前都唔覺自己膚質咁差,但係自己照鏡就知,d毛孔又粗大,d紋又深,膚色極唔均勻,一撻黃一撻暗,就算有敷mask都無乜改善,出街唔化妝成個阿嬸咁,隔一排又再老左,都唔望可以逆齡咁誇張,只求唔好再差落去, 有咩方法?

象牙宮

KiriMiya 發表於 23-10-9 16:48
以前都唔覺自己膚質咁差,但係自己照鏡就知,d毛孔又粗大,d紋又深,膚色極唔均勻,一撻黃一撻暗,就算有敷 ...

d毛孔又粗大,d紋又深,膚色極唔均勻,一撻黃一撻暗
Laser Rejuvenation

皮肤 導入/ 細胞/ laser /水光

睡眠是美容的最佳秘訣之一,它能幫助你的身體修復和更新細胞,提高血液循環和膠原蛋白的生成。

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

複式洋房

隨住年紀大,發覺老態盡現,特別係雙眼,又有黑眼圈有眼袋

複式洋房

Dory.dordor 發表於 23-10-10 15:57
隨住年紀大,發覺老態盡現,特別係雙眼,又有黑眼圈有眼袋

我反而覺得太乾,就好容易有細紋,就好顯老

禁止訪問

大宅

我年頭就係發現老左好多,搽咩都唔吸收,索性扚起心肝做laser,啲班淡咗好多,而家諗住打埋水光

複式洋房

我每個月都定期做PICO,又會做醫美打下針,發覺最難搞係黑眼圈,要定時打針,真係好頭痛

大宅

vvvenessa0506 發表於 23-10-11 14:21
我每個月都定期做PICO,又會做醫美打下針,發覺最難搞係黑眼圈,要定時打針,真係好頭痛 ...

熊貓針嗎?

象牙宮

zuccabb 發表於 23-10-10 21:43
我年頭就係發現老左好多,搽咩都唔吸收,索性扚起心肝做laser,啲班淡咗好多,而家諗住打埋水光
...

水光, 那个最值得做?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

象牙宮

vvvenessa0506 發表於 23-10-11 14:21
我每個月都定期做PICO,又會做醫美打下針,發覺最難搞係黑眼圈,要定時打針,真係好頭痛 ...

做醫美打下針 要定時打針, 几个月打1次針?

理性討論交流者。

大宅

333s 發表於 23-10-11 16:16
水光, 那个最值得做?

我諗住打水光針,skinbooster

大宅

EmuNmu 發表於 23-10-10 16:04
到咁上下係要轉d強效d既skincare嫁, 我呢排用緊隻鑽光松露, 搽上面好水潤又唔笠, 係有feel到就算唔化妝, 塊 ...
係邊個牌子?有無link睇吓?

別墅

我都有一年打一次黑眼圈針, 好彩我打完last 到一年

複式洋房

回覆 JayhyKo 的帖子

請問你打邊隻黑眼圈針呢?如果last 到一年都幾好喎,幾多錢左右呢? tks!

象牙宮

zuccabb 發表於 23-10-11 16:22
我諗住打水光針,skinbooster

skin booster 導入營養 抗衰。水光 3次是基礎打底 。
Profhilo
HAmonyCA treatment (2 x 1.25ml) which lasts up to 18 months.
Sculptra is full face and lasts up to 2 years
Volite last up to 12 months

塗抹式水光針, 試過嗎?

FB: Cytocare532 水光槍 | $980 | 打造燈泡肌

理性討論交流者。

複式洋房

我有打熊貓針,但KEEP唔到好耐

大宅

333s 發表於 23-10-12 10:00
skin booster 導入營養 抗衰。水光 3次是基礎打底 。
Profhilo
HAmonyCA treatment (2 x 1.25ml) which ...

從未打過水光針同槍

禁止訪問

別墅

JayhyKo 發表於 23-10-11 16:24
我都有一年打一次黑眼圈針, 好彩我打完last 到一年

我都有打熊貓針一次,但KEEP唔到好耐=( 得3個月,想知你係邊打KEEP到咁耐

複式洋房

回覆 JayhyKo 的帖子

你邊間打?我打只KEEP到1個月,可以PM我嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊